O pedofilih

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
odgovor "S tistim v Piranu bi naredil to......" si napisal šele po tem, ko sm rekel da flancaš.
Ni res. Še celo črko sem ti napisal, samo je treba prebrat.

Citat:
Ah, učencem marsikaj ni všeč pri trenerjih, učiteljih.... a je to tud kaznivo ali ne je pa povsem druga pesem.
V našem razdedu v OŠ je učitelj vsakega za rit prijel, da je skočil čez kozo, nam ni blo všeč, bi rajš igrali fuzbal, da je takšno početje kaznivo pa ni noben pogruntal.
Kaj ko bi ti ločil žrtve in storilce. Za tebe so zmeraj nedolžne žrtve tisti, ki so v resnici krivci. In jih prikazuješ kot žrtve, ki jih neke uboge najstnice izkoristijo, da dosežejo svoj namen. Ali pa na cesti pijance in ostale kršitelje prikazuješ kot nedolžne žrtve na katere so se spravili nesramni policaji.

Citat:
Ja, kdor hlepeni po nasilju, ne rabi nobenih resnih dokazov, da bi se znašal nad nekom, ki mu ni všeč iz bilokakšnega vzroka.
Da pa hlepeniš po nasilju je pa jasno, saj vseskozi zagovarjaš vse hujše kazni, tudi za povsem nepomembne prekrške. Ampak državno nasilje rodi kontra nasije, to bi že lahko vedel.
A mi lahko napišeš en primer, ko sem zagovarjal vse hujše kazni?

Citat:
Sum mogoče obstaja tudi pri tebi, pedofilija ti je tolk stopila v glavo, da jo tlačiš celo v avtomobilizem.
Pravzaprav si podoben tistemu varnostniku iz linka. Njemu tud tist oče ni bil iz bilokakšnega vzroka všeč, pa ga je obtožil pedofilije. zagotovo bi blo drugače, če bi slikala mamica. (no zase je imel v svoji bolni glavi dovolj trdne dokaze, tako kot ti o tem pirančanu). Tvoj lov na pedofile je povsem podoben lovu na čarovnice (če ne veš, tudi čarovnice so kurili po sklepu sodišča ki je proučilo dokaze) Tolk si s tem napsihiran, da pedofile vidiš tam kjer jih ni, tam kjer so otroci res zlorabljeni boš pa proč gledal. Mal začni trezno razmišljat s svojo glavo.
Tud tebe lahko kakšna osnovnošolka z D košarico (ki ji ne boš všeč) obtoži, da si jo preveč gledal v joške, (gledal si samo v tisto smer) pa še 28 prjatlc bo potrdilo da si jo res in njih tudi. Spoznan boš za pedofila, kaj bi ti in tebi podobni delali s pedofili je pa itak znano. Tist mulc, ki pa tisto mulo poriva bo pa najhuje obsojal pedofile. Tko to gre ponavadi.
Al pa ti bodo policaji (skoz zahtevaš večji nadzor in vdiranje v zasebnost ) na računalniku kje v temp folderju našli kakšno golo (zdej vidimo da je lahko tud oblečena) otroško slikco, (kakršne vidiš celo na kakšni naši naslovnici) in ki je bogve kako brez tvoje vednosti prišla tja, obtožili te bodo pedofilije, pa boš skup jedel ričet s tistim Fritzlom s Ptuja. Saj take kot ti ne zanima, kaj so ti pedofili počeli, ali je zlorabil koga ali ne. Etiketa pedofil je dovolj, da bi mu ...... (vstavi po želji). Sej vem, zdej me boš pa obtožil da ščitim pedofile, če se ne strinjam z linčem, brez da bi se vprašal po trdnih dokazih.
Pol boš pa jokal kot Hanzi, k je dobil kazen.
Pedofilija mi ni nič stopla v glavo, samo hotel sem tvoje mnenje. Velika razlika je med tem, če nekaj misli samo en avrnostnik, ali pa 29 ljudi. Tako, da ta primera sta čisto različna. Pa tudi ne vem od kje tebi ideja o logvu na pedofile. Sem samo hotel tvoje mnenje, ti me pa nekaj napadaš. Se mi zdi, da se počitiš ogoroženega, ker sem vprašal, če si ti megaboy.
Da bi me neka osnovnošolka česa obtožila, se pa res ne bojim, ker nima razloga. Zakaj bi pa me kar tako obtožila pa tudi ne vem.