Nuvi 760

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ok potem pa je očitno ne rabim
wink-1.gif

Se ti iskreno opravičujem,saj sem ob navdušenju da sem ugotovil kako oživet nuvija pozabil reči HVALA.

Zato se ti iz vsega srca zahvaljujem za posredovane datoteke
nahrung002.gif

p.s.

Lepo sem začel novo leto.
Že prvi dan sem moral uničit nuvija
uf-1.gif

Ampak na srečo nehote ugotovil kako ga spravit nazaj v življenje.
cheer.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če ima kdo čas bi ga prosil,če mi lahko pošlje mapo Jpeg to je še edina,ki jo imam prazno na nuviju
wink-1.gif

Če bi radi imeli mapo EXTData jo ustvarite na nuviju in zaženite Webupdater.
Po ponovnem zagonu imate v tej mapi 4 bin datoteke.

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
..................
Če bi radi imeli mapo EXTData jo ustvarite na nuviju in zaženite Webupdater.
Po ponovnem zagonu imate v tej mapi 4 bin datoteke.

Sem poizkusil tole, vendar na moji 760-ki webubdater ne napolni v mapo EXTData ničesar. mapa je prazna.
Sem pa opazil zanimivo zadevo: Zaradi slovarjev imam na nuviju tudi tts-e, ki jih slovar podpira. Webubdater mi je ponudil nadgradnje, ki sem jih tudi označil in prenesel. Ker je bila mapa EXTData prazna, sem ponovno zagnal webupdater, ki mi je zopet ponudil iste nadgradnje tts-ov, ki sem jih prej prenesel.!??
bonk.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Kako na 760 - CNEu2012.xx vidim POI (ne dodatno naložene radarje, omejitve) benziske, trgovine, .. enako kot če " premaknem" zemljevid med navigacijo (v tem primeru se zemljevid ne "premika" več.
EDIT:
Sem nerodno napisal:
Kaj moram vklopiti, da bom na 760 + CNEu med vodenjem videl "bencinske, trgovine, parkplace,..." enako kot med ogledom zemljevida?
Hvala

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Zemljevid klikneš da se prestavi iz 3D na 2D in približaš na 80m

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Na to sem računal.
Med klasičnim prikazom med navigacijo (S navzgor, pot navzgor, 3D ,avto je ves čas na sredi, zemljevid se premika) se POI ne vidijo pri nobeni povečavi (razen dodatno naložebi radarji)

ko pa potegnem po ekranu, se slika spremeni na S gor, sedaj se premika slikica avta, zemljevid pa miruje, ampak avto čez čas "odpelje" iz ekrana.

Prosim za pomoč, ker nekako ne morem verjeti, da se to ne vidi. Navodila za uporabo sem prebral pa razumem kot, da bi se moralo videti v vseh pogledih.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zemljevid klikneš da se prestavi iz 3D na 2D in približaš na 80m
Ja, to sem ugotovil, samo potem avto odpelje iz ekrana, no premika se slikica avta, slika zemljevida pa ostane na istem mestu.

Kamele0N

23. jul 2008
41.993
5.631
113
Aha štekam problem......mislim da se ne da naredit na tvoj način........mogoče pri novejših modelih pri najini 760ki pa NE
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Približaj do konca koliko gre tako da boš avto gledal od zadaj,pod kartami/pogled pa nastavi da naj ti prikazuje maksimalno podrobnosti.
To sem pa tudi jaz pozabil pogledat,ko sem imel od sodelavca 760-ko pri sebi.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Preveril sem vse možnosti, maksimalne povečave, približanja, nejvečje podrobnosti, vse možne poglede pa ne gre. Vprašanje pa je, če se glede na starost naprave splača izgubljati čas. Dobil sem jo popolnoma polomljeno pa je "sekundenkleber" dobro opravil posel, sedaj se pa malo igram.
Hvala vem za pomoč!,

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Za nuvije 750,760,770,780

Updates & Downloads
nuvi 7xx (GCD file) software version 5.30

as of February 24, 2012

(9.05 MB)

Change History
Changes made from version 4.90 to 5.30:

Important: This software update will restore user settings to default.
Fixed an error that sometimes caused units to shut down after upgrading software.

Dodana je tudi možnost uporabe dveh kart iz mape Garmin na SD,ena karta se poimenuje gmapsupp.img druga se pa poimenuje gmapsup1.img.

Popravek za računam je v temi namenjeni za to.

p.s.

Za tiste,ki ne razumete angleško.
Ta posodobitev vam naredi samodejno reset naprave zato je potrebno predhodno naredit backup mape GPX,da si lahko potem povrnete priljubljene.

Kamele0N

23. jul 2008
41.993
5.631
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Za nuvije 750,760,770,780

Dodana je tudi možnost uporabe dveh kart iz mape Garmin na SD,ena karta se poimenuje gmapsupp.img druga se pa poimenuje gmapsup1.img.

Opa lepa informacija
cheer.gif

Čudno da tega ne omenjajo na strani od FWja
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
41.993
5.631
113
Še ena lepa po nadgradnji FW 4.90 -------> 5.30..................bluetooth dela kot se šika

Prej je deloval za silo samo z nokio.....sedaj tudi z sony ericssonom dela BP (celo boljše kot prej z nokio)
cheer.gif

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Nüvi 760 mi je med navigacijo zmrznil, ko sem ga ponovno zagnal se je začel sam ugašat. Vsakič, ko ga vklopim, se po 20-30 sekundah sam ugasne. Baterija mislim da ne more biti kriva, saj brez napajanja zdrži vsaj 1 uro, pa ugaša se tudi kadar je v avtu, na napajanju, čisto nič ne morem narediti, Samo vklopim ga, pa se potem čez 20-30 sekund sam ugasne, pa če pritisnem kaj ali pa ne.

Ima kdo kakšno idejo?!?!
confused-1.gif

Nazadnje urejeno: