Pozdravljeni, sem nov na forumu,najprej se moram zahvalit popotniku,za njegovo potrpežlivost in zelo hitre odzive!!!!!!!!
Po prebiranju tega forumi si nisem mogel kaj,da nebi hotel nekaj izvlect i mojega nuvija 250w,To je pac tisto,moram poskusit vsako stvar, ki mislim da bi jo lahko ispeljal, ker drugace mi neda miru,žena pa tuli,da sem ze dva dni za compom hahahaha
Po posvetovanju z popotnikom za Nuvi 250W S2 P1 V6 2GB ,blk B0827-00 V7.60, splash D0825-00,zaenkrat spremenil splash v D0852-14,in web uplaud,novo stanje na nuvijo,,,v simulaciji dela omejitev hitrosti,web uplauder mi ni ponudil voice za tts, ni pravega voznega pasu,ni jcv,posodobil mi je MSN direct software na 3.30, prej verzija 2.80,ker v normalnem nacinu ni zaznal 3.30, v skritem meniju(10s ikona za batarijo) pa je prepoznal V3.30 vendar ni posodobil (napaka-datoteka je poskodovana-prenos prekinjen),
Zdaj pa malo testirat-kaj se z njim dogaja na cesti
gor -CN 2012-4,AR3.3,SCG2.5,AT2.41
V Pree Boot nacin enako kod,je napisal popotnik--PRST NA LEVI ZGORNJI KOT EKRANA-DRZIS-VKLOP NA GUMB Z DRUGO ROKO-V LOGUTU NE SMES SPUSTIT EKRANA-PRIKLOPIS NA USB itd itd......
No seveda saj NEbom ostal samo na splash-u, ni še 250w rekla zadnje besede, v kratkem gre tud nuvi 250w na nuvij 465 in takrat bodo potestirali tud malo vozniki tovornjaka ki sedaj trenutno uporabljajo nuvi350-euro (neka varianta podpora za tovornjake in avtobuse)pa bomo videli,z cim bodo zadovoljnesi-ja upam da z predelanim 250w
Zdaj pa malo na voznjo-porocam ob vrnitvi.
Se enkrat najlepsa hvala popotniku, seveda pa tudi Murku-Barkoviču za ta post in vsem tistim ki jima pomagajo,da ste razvili vse te stvari in delili z nami
Lp Ren