Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tisti,ki vam je uspelo predelat nuvija na 2x5W na 465 bi vas prosil,če lahko pogledate v skritem meniju preko ikone za baterijo katero ploščo imate?
Ali je to S2 ali S3.
Upam,da še kdo napiše na kateri plošči mu je uspela predelava v 465,ker se mi stalno bolj dozdeva,da se da brez problemov predelat na plošči S3 in S4 dočim na S2 pa se nuvi noče več vklopit.
V prvi post dodal opozorilo,da je varno predelat le S4 plošče,za S3 še čakam,če bo kdo od tistih ki ste predelali javil da je delovalo.
Na nuvi 250W S2 preverjeno ne deluje in vam uniči nuvija.
Citat: Uporabnik popotnik pravi:
Tisti,ki vam je uspelo predelat nuvija na 2x5W na 465 bi vas prosil,če lahko pogledate v skritem meniju preko ikone za baterijo katero ploščo imate?
Ali je to S2 ali S3.
Danes sem se tudi jaz opogumil in poizkusil predelati svojega garmin nuvi 255w S2 P1 V6 2Gb. Po navodil je od začetka je šlo vse lepo in prav. Prva posodobitev od poljaka se je naložila in garmin je začel lepo delati. Potem sem naložil še drugo posodobitev iz navdil. Vse se je lepo naložilo. Ko pa se je resetiral je obstal samo na zaslonu kjer sem videl malo majn kot samo pol napisa garmin in to je bilo to. Ko sem to opazil sem ga izklopil iz računalnika in ga ugasnil. Po tem manevru se garmin ne ubudi več od mrtvih. Lahko delaš kar češ pa se ne bo več prižgal niti back light. Nažalost je moj garmin odšel v večna lovišče
. Mogoče sem prepozno videl skriti gumb za reset in bi mi tako ga uspelo rešiti.
V primeru,da po drugi predelavi obstane nuvi na logo sliki se proba še enkrat flešat z drugo datoteko in če zopet ne gre naprej se nazaj naloži tista prva.
Nikakor se pa nuvi ne sme izklopit iz Pc ali resetirat,ker dokler je na logo sliki še ga lahko rešite,ko enkrat odklopite in če se nuvi ni samodejno normalno zagnal pa ni več rešitve.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.