Nuvi 1300

rasin

Pripravnik
21. sep 2009
76
8
8
Ja saj očitno bo to edina možnost.Poskušal sem že vse pa se vedno prikaže to obvestilo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sem ugotovil,da če na nuviju 1300 spremeniš splash številko na 1340-30 potem imaš samo prikaz omejitve hitrosti in nimaš več jcv.
Kitajski logo ima številko splash 1340-65 in prikazuje omejitev hitrosti ,pravi vozni pas in jcv.
Potem takem so vsi Logoti za serijo 13xx in 14xx enaki samo zadnji dve številki sta tisti,ki omogočata ali onemogočata določene funkcije.
Originalen splash za nuvija je 1340-00 in takrat imaš dejansko iste funkcije kot si jih imel,ko si ga kupil.
Fantje dajte no pošljite mi številke Splash od 1350 in 1390,in od vseh 14xx da vidimo kaj bomo vse omogočli oziroma onemogočli,da nebom rabil na blef številk probavat.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Nove posodobitve za serijo 13xx in 14xx

Proximity alert Text ,All languages,GLX

Changes from version 2.00 to version 2.20:
Updated Translations.
Added Red Light Safety Camera String.

Traffic, Text All languages GLX

Changes from version 2.20 to version 2.40:
Updated translations for all languages.

Voice Brazilian Portuguese-Raquel (TTS)

Changes from version 1.80 to version 1.90:
Improved word pronunciations.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Added Red Light Safety Camera String

Kaj je pa tole?
17758-icon_confused.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Nič, opažena ni nobena nova funkcija ali kaj drugega na napravi. Sem iskal z g.Googlom in nobenih uporabnih informacij, tudi na tujih forumih se sprašujejo, kaj bi bila ta stvar.

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
211
16
18
Gottschee
Pozdravljeni,

včeraj sem kupil to navigacijo nuvi1300 in mi sedaj ob vsakem vklopu želi, da izberem državo in sprejmem licence.
Prav tako mi jezik govora spremeni iz slovenščine na british english.
Zadeva je updejtana tako, da ne vem več kaj naj bi naredil.

vprašanje sem poslal tudi na garminovo uradno stran ampak se mi zdi, da odgovora ne bo tako hitro.

Sem pa zadevo kupil atu za rojstni dan pa ne želim, da jo vračam nazaj že prvi dan.

ima kdo kakšno idejo?

lp

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Pozdravljeni!
Moj prvi vpis pri vas bo seveda opisoval moje težave....

Kake 3 tedne nazaj sem zbral 11 točko pri prometni. Kolega mi je svetoval garmina ki naj bi opozarjal na omejitve hitrosti itd. Sem nabavil nuvi1300, ki pa ne izpolnjuje ravno mojih pričakovanj...

Pa bi tu prašal če se da kako urediti da te tudi glasovno opozarja, ker skoz biti pozoren na znakec desno spodaj
frown-1.gif

Predvčerajšnjim sem se na garminovi strani registriral in vse stvari posodobil, tu pa nastane cela štala!
Vozim iz smeri Kopra po obvoznici do UKC pa me na vsak način hoče spravit na Viču ven!
Do garaže na Ambroževem trgu me sili po že par let zaprti cesti ob ljubljanici mimo cukrarne. Ker ga ne upoštevam mi točno pred garažo svetuje naj obrnem za 180stopinj in me spet pošlje naokoli...
Nazaj grede (Cilj Tolmin) me pošlje na Vrniki ven iz AC???
V domačem kraju me je prej lepo pripeljal do doma, sedaj me pelje okrog na okrog mesta...
No človek bi pričakoval da bo s posodobitvijo kaka luknja manj!

Sem ga jaz kje pri posodobitvi falil? Hvala!

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Katere karte naložene?

Kako izogibanja nastavljena?

POI radarji naloženo? (le ti potem tudi zvočno opozarjajo).

Pa za konec - edina rešitev za ne plačevanje kazni za prehitro vožnjo je redni obisk fitnesa in pojačan trening desne noge - predvsem mišične skupine, ki stopalo/prste desne noge drži gor.
tongue-1.gif

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Vsebuje: karto srednje Evrope s Slovenijo in Hrvaško, POI radarji naloženi, včeraj še tile iz foruma.
Izogibana sem pustil kot je bilo prej ko je delovalo rečmo da OK, no med samo potjo ko sem videl da ne špila sem spremenil pa je bila ista pašta.. ( obkljukano imam; polkrožno obračanje, trajekti, makedamske ceste. Načrt poti na krajš čas.)

Vsak dan se kar precej daleč vozim v službo, skozi raznorazna sela. No po 6 letih vožnje enostavno postaneš imun na table ki vsak dan stojijo na istem mestu in jih ne opaziš več... Kmalu pa maš 10 km več..

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Še enkrat:

Katere točno karte? Točen naziv - npr. City Navigator Europe 2010.30 ali npr. AdriaRoute 2.1 itd - najdeš v meniju naprave (kje točno se boš moral malo sam prebiti).

Izogibanja - izključi (tj. odznači) vse razen:
Makadam
U-obračanja (no tale nimam nekega resnega vpliva)

Kar se pa POI in radarjev tiče - beri tole.

Pa še tole - tudi POI radarji niso rešitev kar se prehitre vožnje tiče. Še vedno predlagam trening desne noge.
grims-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
nuvi 13xx and 14xx series (region file only) software version 5.00

as of February 11, 2011

Change History
Changes made from version 4.90 to 5.00:

* Added support 'Recommended by Mapa' on extended listing Points of Interest in Israel.
* Added support for mobile safety cameras in Russia and corrected an issue displaying the full safety camera text.
* Corrected several FMI-related issues.
* Corrected several issues with ecoRoute HD.
* Corrected several issues with the Language Guide.
* Corrected an issue that prevented addresses with letters in them from displaying properly when typed in the keyboard.
* Corrected an issue displaying the full text for Safety Cameras.
* Corrected an issue that caused screen flicker on the wide screen unit displays.
* Improved stability.