Nuvi 1300 Prikazuje LA in JCV

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Tokrat nisem nič zamenjal in nič popravljal. Napisal sem kako smo si do sedaj pomagali. Namreč v zadnjih dveh ali trah posodobitvah AdriaTOPO karte so se hiše (rumene) ob istočasni vkloljeni AdraROUTE "skrile" pod "mestnimi zemljišči" in gozdovi. na tem Nuviju 1300, ki sem ga s tvojo pomočjo nadgradil, da bi pokazal JCV pa spet deluje tako, da se hiše vidijo nad mestnnimi zemljišči, To smo tekrat na dolgo in široko razpravljali v temi o izboljšanem izgledu AT zemljevida.
Na tem nuviju so popolnoma nedotaknjeni zemljevidi. Imam občutek, da se hiše pri tej "moji" kobinaciji iz AR sploh ne vidijo, jih v celoti prekrijejo tlorisi hiš iz AT

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Z novim FW so hiše v AR sive gozdovi zeleni,tako kot mora bit
cheer.gif

Tudi AdriaTopo karte prikazuje pravilno.
Karte izrisuje hitreje.
Še vedno pa ne deluje ikona za domačo lokacijo.

ar-hise.png

p.s.

In za vse tiste,ki vas zanima če z novim FW še vedno deluje JCV na nuviju je odgovor DA.

BogdanH

Pripravnik
14. mar 2011
47
0
6
Maribor
Hvala za info o v5.30. Sedaj pa tvoj screenshot... kaj za vraga naj naredim, da bom videl obrise stavb
confused-1.gif
?
V mapi Map imam gmapprom.img in gmap3d.img, oboje imam obkljukano za prikaz, pa nič. Tudi če dam oboje v System mapo (namesto v Map), ni nič drugače -ja, gledal sem na zoom 50m (Maribor, Ljubljana, Graz,...). Za info: nobene druge karte (AR, itd.) nimam instalirane, SD kartice nimam (prostora na nüviju več kot dovolj). Gmap3d datoteko za CN2011.40 sem našel na travniku (naj bi bila odklenjena)...
Imaš morda navodila za telebane?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V mapi Map ne rabiš imeti imena gmapprom.img ampak imaš lahko CN 2011.40.img.Ime ni važno,važno je da ima končnico .img.
Če imaš pod kartami obkljukano CN in 3D potem idi na Ljubljano park Tivoli zoomiraj na 50m in boš videl hiše.
Obvezno pa moraš imeti obojno enako.Se pravi,če imaš CN 2011.40 moraš imeti tudi 3D za to karto od 2011.40.
Screenshot je od karte Adriaroute.Tudi Jodlar je dal slike od Adriaroute,zato jih ti v CN ne vidiš,ker jih ta nima v MB.
Karta CN z vklopljeno 3D prikazuje hiše samo v Okolici industrijske cone v Ljubljani in nikjer drugje po Sloveniji.
Pa maš naložen FW 5.30?

BogdanH

Pripravnik
14. mar 2011
47
0
6
Maribor
Preveril sem Tivoli in štima
smile-1.gif
Upam, da bo na novem CN več tega -v nasprotnem primeru bo treba AR nabavit...
Res hvala, da si se potrudil z razlago.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Zakaj nobena navigacija ne išče po imenih trgovine, podjetje itd? Vedno po ulicah?

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.802
385
83
Vipavska dolina
Če je trgovina, podjetje,... med poi točkami ali kako bi jih poimenoval, jo najdeš BP. ne vem kako je pri drugih navigacijah, na mojem garminu 265 greš na Kam, Destinacije, Črkujte ime, ali pa parkirišča, promet oz. kar te zanima...

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
tudi jaz potrjujem prikaz JVC na nuvi1200 na vožnji pri gradcu,kjer se mi je slika 100 m pred odcepom sama prikazala,kar pa ne velja,ko sem se vozil po nasi avtocesti,v čem je fora

muk

Zelenc'
15. jun 2008
26
0
1
Nuvi 1350 sem flashiral na JPN, ker nisem bil zadovoljen sem ga povrnil na EU. Sedaj pa imam težavo, ker mi ga MapSource in WebUpdater ne prepoznata. GarminDevice mi popolnoma spremeni, če ga prepišem z arhiviranim mi mapsource naloži mape v system. Pri ponovnem zagonu je zopet isto. Kako to popraviti?
Imam pa partnumber 006-B0972-00

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
popotnik

imam nalozenega D2504030A.JCV,to da pri adriji ne prikazuje vem,glavno na hitri cesti rače-mb mi ni prikazovalo samodejno,če sem šel gledat ročno pa je izrisal sliko,v gradcu pa ni bilo problema

lp