Je možno da se dodajo vse pomembne informacije na prvo stran na vrhu? Je že veliko napisanega in se težko najde. Iščem npr. kako Gpay nastaviti z N26...
Glej, osnovno informacijo imaš že na spletni strani N26: https://n26.com/en-eu/google-pay - Pač prečitaš...
Drugače pa je desno zgoraj okvir "iskanje", ki je zelo uporaben...
Sem sledil navodilom, pa mi javi tole.
Hmm. Moral sem preko video calla pokazati osebno. Ne vem kako bi to izvedel
Račun je nemški DE xxxxx. Naslov pa slovenski.
Zato ker je navedel vse ostale podatke točno, prvi pa nič drugega kot SLO bin. A je kak natančen bin čeker?Zakaj misliš, da je drugi bolj natančen, če ti pa narobe javlja. Če si se prijavil s slovenskim dokumentom in kartico naročil na slovenski naslov, potem imaš slovensko.
Saj to je ze napisano... Prvic res ne mores tega narediti... ker moras vpisat prave podatke... Lahko pa kasneje spremenis naslov za dostavo kartice v aplikaciji, oznacis, da je kartica pokvarjena in narocis novo... Seveda pa jo placas in potem placas se recimo cheaperandmore, da ti jo dostavi iz Nemcije na slovenski naslov...
Hvala. Si jo lahko naročim na ime od sorodnika v Nemčiji ali moram na svoje ime v Nemčiji?
Ne... ker spremenis lahko samo naslov za dostavo...
Pri cheaper & more moraš pri dostavi vpisati pod ime in priimek informacije o svojem accountu. Npr JANOV-442566 . Kako gre to potem skupaj?