ksz
Kakšna je garancija na depozite pri N26? Je to tako kot pri nas, do 100.000 eur, ali drugače?
Kakšna je garancija na depozite pri N26? Je to tako kot pri nas, do 100.000 eur, ali drugače?
Sicer OFF: Revolut ... - sicer max. 200,- EUR mesečno brez provizije na bankomati. Predvčerajšnjim (“pripravljani” * dvig za na morje) dvignil 1400 HRK = 189,18 EUR => po 7,40055.
* v soboto peketamo, pa kam sn smotan bi, v soboto po poti ozr. v nedeljo doli, pozabil dvigniti
Sedaj pa je vse jasno.Dvignil sem 1400 HRK na bankomatu na Hrvaškem. Revolut mi je "bremenilo" z 189,18 EUR, torej je menjalni tečaj 7,40055 (in nima veze vikend).
Pri Revolutu velja za gotovinske dvige na bankomatih bank (ne Euronet in ostali "nategatorji") medbančni srednji menjalni tečaj, ki je vedno ugodnejši kot je "prodajni" na banki. Ravnotako ni provizije - za "free Revolut" do 200,- EUR / mesec, za plačljivi Revolut pač odvisno od paketa.
Pa ne delam reklame za R - hotel sem samo omeniti, da tudi "izven N26" še kje dobiš dobro menjavo.
Ostalo pa je nepomembno pesniško dopolnjevanje posta, da hitreje dosežem dnevni minimum besedila na Alterju. Pač sem skočil čez mejo (hebi ga nekateri imamo Hrvate dejansko za sosede) in dvignil, ker me omejuje tistih 200, EUR / mesec.
Sedaj dovolj jasno?
https://community.revolut.com/t/why-use-revolut-on-the-weekend/6503Hmm - kje to o 0,5 pribitka piše? Je šlo čisto mimo mene!?!
Tako so mene nategnili pri dvigu z Revolut Mastercardom. Dvignem 500 kun. Na koncu napiše, da mi lastnik bankomata za dvig računa 29 kun. Banda pokvarjena, da dopušča tako krajo.Ja euronet je že dolgo znan nateg. Ubistvu imaš dve opciji, oderuško drag exchange rate ali pa da ti zaračuna v lokalni valuti in doda nek fee v vrednosti par EUR kar tako za zraven. Sem pa tudi sam za prvi maj opazil, da so jih na Hrvaškem nasejali na vsak vogal. Drugače jih ne manjka niti po Nemčiji in drugih evropskih državah.