Nujno en nasvet glede eBay-a prosim!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Kako smo pa potem zaščiteni pred tem, da si kdo sam ne natipka moje izjave o sprejemu ponudbe recimo?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Kako smo pa potem zaščiteni pred tem, da si kdo sam ne natipka moje izjave o sprejemu ponudbe recimo?

Z uporabniškim imenom in geslom na ebay, s katerim je potrebno ravnati previdno, izgovorov kot je softijev, da se je z njim igral neobstoječ otrok ne upoštevajo kaj prida.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Kako pa gredo te ustne pogodbe? Saj si lahko vsak potem zmisli kaj vse mu je bilo obljubljeno.
confused-1.gif

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Z uporabniškim imenom in geslom na ebay, s katerim je potrebno ravnati previdno, izgovorov kot je softijev, da se je z njim igral neobstoječ otrok ne upoštevajo kaj prida.
Imaš čisto prav.Zato tudi na ebayu vedno pošiljajo opozorila da treba ravnati z gesli previdno.
Softi če bi ti doma pustil pištolo in bi tvoj otrok z njo nekoga ustrelil,a misliš da bi odgovarjal?(sicer je malce neroden primer ampak vseeno)
Pa vaginko da ne boš mislil da govorim na pamet.Sem bil zraven ko je kolega preko ebaya kupil 10 minibajkov in si je potem premislil.Ko je dobil domov opozorilo odvetnika in poziv k plačilu,je potem te vseeno kupil le da je na koncu plačal še stroške odvetnika in je dal mislim da nekje 200 evrov več.In ja odvetnik je napisal zakaj in kam bo predal zadevo in na podlagi česa ga bodo tožili če zadeve ne plača.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
No, danes smo staknili nekoga, ki zna dobro Nemško in je poklical prodajalca v Hamburg. Smo se opravičili, povedali kako je na stvari in je stric rekel, da ni problema, samo ker je tisto položnico poslala že agencija, ki se ukvarja "z izterjavami" ali nekaj takega kot pri nas zavarovalnica, ima vsega skupaj 36 evrov stroškov. To bomo nakazali, pa je.

kako se je imenovala ta firma za izterjave?

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Sem že napisal v temo o eBayu pa še sem prilepim, ker se mi kar mudi:

Na ebayu sem bidal na dražbi, ki je bila naštimana na Best offer. Ponudil sem izgleda premajhno ceno, saj mi jo je takoj avtomatsko zavrnilo. Čez nekaj ur mi je prodajalec pisal da mi lahko da tudi za tako ceno, a mu moram poslati svoj paypal mail da mi pošlje račun da plačam (saj naj bi imel avkcije naštimane na višjo ceno) oz. bi bila cena direktno prek ebaya višja. Možakar ima sicer 100% feedback (600 fedbackov), samo se mi vseeno zdi malce čudno to - je možno da je tako kot je on napisal (da bi bila cena višja prek ebaya oz. da ima nastavljeno tako ceno in pod njo ne more)? Kakšne so možnosti da se prek Paypala (brez eBay dražbe) pride do denarja, če me slučajno nategne?

kemb

Majstr
7. okt 2018
803
818
93
Obujam staro temo...

imam problem na prenosniku, na telefonu in v službi dela brez problema...

Pardon Our Interruption...

In compliance with applicable economic sanctions and trade restrictions, eBay is unavailable in your location.
If you believe you are receiving this notice in error, please contact eBay’s Customer Service.

Ali je že kdo imel ta problem?