No, daj odpri račun Borut Pahor na Ebay-u pa nekaj poklikaj...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne pretiravat dečki o raznih tožbah, etc...dokler človek nekaj osebno ne podpiše je uspeh tožbe bolj minimalen. Drugače bi jaz šel naredit račun Borut Pahor, nakupil vsega i svašta, potem pa bi njega tožili?
Vstran vržeš tisti papir pa je.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Zdravo, se opravičujem ker pišem sem, je večji obisk jaz pa rabim nasvet čimprej. Torej problem: kolega in jaz sva se kakšna dva meseca nazaj spravila nekaj kupit preko nemškega ebaya zanj. Oba pa znava nemško nič. Kupit je hotel dva lcdja za avto in sva našla nekaj ugodnega, trgovino ni bla licitacija, ta znak je bil zraven. Nekako sva se priklikala do nakupa ampak ni plačal ker si je potem premislil. Danes pa na domači naslov dobi položnico. Pa ne vem kako sedaj naprej ali to lahko mirno vržeš stran ali te terjajo? Hvala za info.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:človek je vprašal, če lahko najebe in odgovor je NE, vse ostalo pa sodi med mimosune, ki so tako stalnica na tem forumu.
Si se že prijavil pod Mr. Pahor? Pa potem povej kakšno kreditno... Mimosun...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kreditno? Saj se lahko plača tudi z bančnim nakazilom, ni vse paypal.
eni sicer zaradi tega že imajo pogoj "will ship only to validated paypal address", ampak vsi pa tudi ne.
ampak zgrešil si poanto, človek je vprašal, če lahko najebe in odgovor je NE, vse ostalo pa sodi med mimosune, ki so tako stalnica na tem forumu.
Darjan nima časa, je na bolhi, bida, kupuje, odstopa od nakupa, pa ponovno bida...Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Darjan je pa še vedno pi*dun
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Si se že prijavil pod Mr. Pahor? Pa potem povej kakšno kreditno... Mimosun...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kreditno? Saj se lahko plača tudi z bančnim nakazilom, ni vse paypal.
eni sicer zaradi tega že imajo pogoj "will ship only to validated paypal address", ampak vsi pa tudi ne.
ampak zgrešil si poanto, človek je vprašal, če lahko najebe in odgovor je NE, vse ostalo pa sodi med mimosune, ki so tako stalnica na tem forumu.