Novoletni pre-alterparty

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Vidim da ti je že Demz voščil.....
a si mela kirga zraven pri večerji, al si se morala kr sama prehranjevat?
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ogabn avatar maš
če ne verjameš anketo naredi,
kak nej človek pomisli, da je zadaj sexyka, ko to grdobijo čudno vidi, normalno smo te vsi obsodili na burko in še vrečko čez za vsak slučaj.

I

Izbrisan uporabnik #9334

... kremplje. Nisem bil na mitingu, ko sem pa tako sramežljiv
redface-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Lej, zate je vrhunec organizacijskih sposobnosti zbrati nekaj geekov s foruma, zame je pa to zelo nizek domet, ampak okej. Vsakemu svoje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Sicer pa kaj se pričakuje od šible. Saj vemo,da bo pljuval in kritiziral vse povprek.
Sam pa nima jajc, da bi se prikazal.
Mogoče je pa čas, da se mu malo titula zamenja.

Glej, nimam nikakršne želje spoznavati tebe, zamaščenega majorja, butaste johance, miopiænega sneæerja itd...yayca pa raje uporabljam za praznjenje v luštno sosedo.
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
LOL. A sam izdeluješ psihološke profile? Ker mislim, da bi bilo bolje, če to pomembno delo zaupaš sposobnejšim ..
Pa kar dolgo si rabil, da si spesnil en tak, geek-ovsko zahteven stavek.

V glavnem mucek, se takšnih zadev ne udeležuješ ker veš, da bi bil prezrt, neopažen? Razen seveda tule na forumu ... tule si kar nekako ... močan
evil.gif

Štiber, kakšne so že GPS tvoje koordinate? Da te vrnem, če se izgubiš v množici ...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jih ne, ker nisem za to formalno usposobljen, znam pa zelo dobro presojati ljudi. Ja, veš, samo s forumom se ukvarjam, samo to sem pesnil...
bonk.gif

Saj vem, da je huda travma zate, da me pač v rl ne zanimate, ampak tako je. Jaz sem pa očitno zelo zanimiv za nekatere, pa ne vem zakaj, je pa precej žalostno za njih, da jim nekdo z nekega, pazi to, net foruma, toliko pomeni
rolleyes-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jih ne, ker nisem za to formalno usposobljen, znam pa zelo dobro presojati ljudi. Ja, veš, samo s forumom se ukvarjam, samo to sem pesnil...
bonk.gif

Saj vem, da je huda travma zate, da me pač v rl ne zanimate, ampak tako je. Jaz sem pa očitno zelo zanimiv za nekatere, pa ne vem zakaj, je pa precej žalostno za njih, da jim nekdo z nekega, pazi to, net foruma, toliko pomeni
rolleyes-1.gif

Ne vem, no, kdo komu laže
evil.gif

st.png

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Noker, si na alter fešti zvrnu kozarček na moje zdravje?
Jaz na tvoje sem.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A maš ti tudi alter partije? če ga sam đongaš na Trški gori, to ne pomeni, da imaš alter parti-za to morata biti vsaj dva alterjevca.
ne-ne-1.gif