Res? In katera veriga s špecerijo pri nas potem ni low budget? Spar, ki je "avstrijski" kot Simobil?
In v čem se razlikujejo? Ajde dobro, ne rečem kakšen hardimobil ali eurospin mobil, toda pri Tuš pa res ne vem od kje ideje o nizkem pozicioniranju in podobno, če ima pa dobro usklajen marketing, še boljše usklajeno strategijo, cgp (btw dobili so nekaj priznanj za embalažo, vsebina je pri vseh trgovskih znamkah na istem nivoju, v vsaki trgovini dobiš pa tudi priznane bz, če ti kaj ne paše)... Šibka točka so kvečemu stare trgovine, ki so prej imele gor xy znak, zdaj so pa franšize Tuš. Toda kaj dosti več tam niti arhitektura in osebje (ki ga ne moreš kar tako odgnat) ne dopušča.
O Tuševih kinodvoranah so ti pa že razložili.
Pa še off o žabarjih. Imam oglas da prodajam avtodom. Potem me kličejo modeli in izjavijo "A v Slovenj Gradcu ste? Ja to je pa deleč, jaz sem namreč iz Ljubljane!" A jaz pa naj za vsako p... hodim tja, ker zaradi centralizacije in omejencev kot je prej omenjen vse selijo tja. In ja, vse kar je v Celju žabarji vse popljuvate! Potem pa prihaja do absurdov, kot je bila gradnja stadiona. Ne, v Celju pa že ne bo glavni stadion, bomo v prestolnici naredili svojega. Pa če prav prideš iz CE do centra LJ prej kot iz Alianz arene do centra Munchna... jao pa takšna zaplankanost.