Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Oba koledarja sta moje izdelave: http://tusmobil.yi.org/viewtopic.php?f=9&t=247

Še več bo novosti na tušmobilovem forumu. Bo proti koncu leta na forumu glasovanje za Tušmobil bejbo. Pripravljamo pa tudi neke nove storitve na strani. Novosti bo v prihodnje veliko!

Rastemo skupaj! - Tušmobil forum

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Nekdo več kot očitno potrebuje inštrukcije photoshopa.

to je shranjejo v JPG formatu pa 8x pomanjšano. pa narejeno je v Corel Drawu. Drugače je plakat narjen 50 cm x 70 cm

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
evo še koledar za prihajajoče leto...samo za odrasle...

http://zb0qtq.bay.livefilestor...2008small-1.jpg

avtor koledarja: evrodj

evrodj je to res tvoje delo. Mislim če je zajbancija s strani Deky pol štekam, drugače me pa resno skrbi da si malce bolan
bonk.gif

Ej a bo tle na alterju tud kaj za pacienta leta, ker mislim, da glasovanje to leto ne bo potrebno
stupid-1.gif

Mislim,da je njega, najboljše preprosto ignorirat,ker z vsakim postom, v katerem je omenjem raste njegov ego
priden.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ena možnost je tudi ta:
Kupec (recimo z dovolj pogostimi nakupi s Tušklub kartico) ima možnost nakupa telefona skoraj zastonj (ali zastonj) brez nekih hudih zakupljenih minut itd. Edini pogoj je, da sprejema sms oglase ter da redno odgovarja na njihove telefonske ankete. Slednje se mogoče zdi neumno, toda glede na to, kako težko delo imajo telefonski anketarji danes, je to zelo pomembna zadeva.

Drugače pa da me ne bo kdo iskal - ne delam na Tušu, niti njihov uporabnik nisem.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Glih splača se ne.Ampak nekdo, ki veliko hodi v Tuševe trgovine in ima tudi kartico, mislim da se teh brezplačnih minut ne bo branil. Pa če tudi je samo 5 minuit na mesec
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:

Za 500 eurov 30 min?

Se pa fajn splaca.

naj ti bitch razložim. Če v enem dnevu zapravš teoretično v trgovini 0,01 € dobiš 1 minuto free. In to če hodš vsak dan v mesecu tako. Lahko tako minimalno dobiš 30 minut. Glede moje porabe v Tušu bom dobil nekje med 15-25 minutami na mesec. kul
cheer.gif
Free Tušmobil minute + cenejše gorivo v Tuš Oilu. Zakon!

V tem mesecu sem že pridobil 8 free minut

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Logika je simple:
30 obiskov Tuš trgovine (mnogi jo itak obiskujejo) - 30 minut
300 EUR mesečno - 15 minut
Skupaj 45 minut zastonj, kar je enako polovici povprečne mesečne minutaže marsikoga.

Efekt pa je večplasten.
Z omenjeno ponudbo bo marsikdo postal član Tuš kluba. To ima za trgovca mnoge prednosti, ki presegajo mobilni telefonijo.
Poznam ljudi, za katere sem prepričan, da si bo Tuš klub kartico omislil prav vsak član družine. Eden bo pri blagajni plačal pol košarice, drugi drugo polovico, tretji bo kupil žvečilne.... pri vsakem se bo štela ena minuta na dan.

Na letni ravni se lahko s takšnim modelom prihrani eno mesečno porabo, kar pa ni zanemarljivo.

Dejstvo je, da bosta Mobitel in Simobil morala počasi resno razmisliti o svojem poslovnem modelu in se bistveno bolj lotiti loyalty programov, še pred tem pa segmentacije svojih uporabnikov.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Logika je simple:
30 obiskov Tuš trgovine (mnogi jo itak obiskujejo) - 30 minut
300 EUR mesečno - 15 minut
Skupaj 45 minut zastonj, kar je enako polovici povprečne mesečne minutaže marsikoga.

Efekt pa je večplasten.
Z omenjeno ponudbo bo marsikdo postal član Tuš kluba. To ima za trgovca mnoge prednosti, ki presegajo mobilni telefonijo.
Poznam ljudi, za katere sem prepričan, da si bo Tuš klub kartico omislil prav vsak član družine. Eden bo pri blagajni plačal pol košarice, drugi drugo polovico, tretji bo kupil žvečilne.... pri vsakem se bo štela ena minuta na dan.

Na letni ravni se lahko s takšnim modelom prihrani eno mesečno porabo, kar pa ni zanemarljivo.

Dejstvo je, da bosta Mobitel in Simobil morala počasi resno razmisliti o svojem poslovnem modelu in se bistveno bolj lotiti loyalty programov, še pred tem pa segmentacije svojih uporabnikov.

aplauz.gif
lepo napisano

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
dejstvo je Skupina Tuš velika in to je narbrž šele prva ugodnost od mnogih še v prihodnje. Neuradno naj bi tud Tuš gradil počitniški kompleks v Braziliji, širi se na Blakan, kino, itd ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Za 500 eurov 30 min?
Se pa fajn splaca.

Pozabljas da je tukaj vkljuceno tudi za 500 EUR jogurta in poljskih Milk ... ni samo denar za minute
grims-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Denimo tisti, ki so bliz trgovine, pa pogosto hodijo tja po malco (kak jogurt, kruh, pa kaka malenkost) za 1 € in dobijo 10-12 + do 50 centov (lahk več, če večji tank) dodatno, kar pa ni zanemarljivo. če majo Tuš trgovino (ne franšizo, drogerijo,...) in črpalko blizu.
No, danes zvečer so mel v CE še 4 Iphone, če koga zanima
cool-1.gif
Pa 2 stranki (ena pogodba, en pa tudi mogoče)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.