Citat:
Uporabnik netko pravi:
spomni se na te besede ko boste imeli na brnčičevi spet sedmino...
Vsak zase mora preveriti oz. preračunati kaj se mu v življenju splača in kaj ne. Tako si je dobro preračunati ali se splača uporabljati Tušmobil-ove storitve ali ne.
Če moja mama porabi pri Mobitelu mesečno 100€ in za enako uporabo pri Tušmobil-u pride skozi za polovično ceno + dobi brezplačen sodoben mobilni telefon... ne vem kdo bi tukaj imel koga za norca...
Vsi, ki prodajate tiste buče o katerih sem zgoraj govoril, verjetno porabite mesečno 10-20€ in na veliko govorite kako se ne splača. Jaz sem se naučil, da ni treba presojati vsega po svojih navadah in dejanjih, ker je na svetu vsak po svoje drugačen.
Vsi tisti, ki govorijo kako se ne splača in kako nategujejo folk, vidijo samo naročnino, nihče ne vidi vključenih storitev, ker so navajeni računati koliko jih pride mobilni telefon na osnovi dosedanjih vodilnih operaterjev
24 x MESEČNA NAROČNINA = CENA TELEFONA (pri Tušmobil-u se ta matematika ne izide)
Tukaj za take ni nekega smisla, zato zastonjkarjem Tušmobil ni všeč, razen če ponudi doživljenjsko brezplačna sporočila in med tednom ter vikendi klice po 1cent v vsa omrežja brez dodatne naročnine.
Tušmobil se je očitno odločil, da na trgu ponudi nekoliko drugačen pristop, katerega drugi niso želeli/znali vpeljat. Večina Tušmobil primerja z Vego... kar je malo butasto
drugi lastnik ima drugačne želje in ambicije...
Srčno upam, da si bo vsak našel svoj prav in bil vesel... pa čeprav ne bo uporabnik TUŠ TELEKOM-a