Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a sem jst zblojen al res ne obstaja na tuševih straneh ponduba za internet? in kombinacija iz oglasa ki je tle gor objavljen.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Še nekaj o "super" reklami... definitivno to dejansko je reklama, za razliko zmazka, ki ste ga uporabili za launch. Bi bila pa najbrž boljša, če bi namest mastnih ojrov, ki ste jih dal Osenarci, te raje porabili za dober scenarij (za začetek), lahko bi recimo uporabili kar Tejo
hysterical-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Bi bila pa najbrž boljša, če bi namest mastnih ojrov, ki ste jih dal Osenarci, te raje porabili za dober scenarij (za začetek), lahko bi recimo uporabili kar Tejo
hysterical-1.gif

My thoughts exactly ... kje so sploh nasli to grdobo ? V primerjavi z njo je Teja Stusa super-seksi
rolleyes-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Za Nokio N95 je v dveh letih treba odšteti 1201 EUR, torej je tehle 5 mesecev brezplačnega interneta (ene 75 EUR) v primerjavi s tem drobiž. Sem mislil da bodo tudi uporabniki ostalih paketov deležni kakšnega popusta.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
V čem je fora tega oglasa, saj Tušmobil nima videotelefonije. Ali napeljujejo k nakupu njihove N95 in uporabi m:komunikatorja pri m@?

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Za Nokio N95 je v dveh letih treba odšteti 1201 EUR, torej je tehle 5 mesecev brezplačnega interneta (ene 75 EUR) v primerjavi s tem drobiž. Sem mislil da bodo tudi uporabniki ostalih paketov deležni kakšnega popusta.

Še en tak, ki ne mara Tušmobila
priden.gif

Malce razmisli koliko pogovorov, SMS in MMS sporočil dobiš za teh 1200EUR?
17758-icon_confused.gif

Ta paket sigurno ni zate, ker porabiš dosti manj kot 50EUR na mesec.
zmaga.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Kot, da ostala operaterja ne oglašujeta aparatov, ki jih včasih ni na zalogi ali pa je treba na zalogo čakati kakšen teden ali dva. Zakaj se mi zdi, da je nekaterih še kako strah Mirkota
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
strah mirkota???mirko samo dokazuje da ima slovenskega uporabnika za norca... to kar gre skozi pri solati ne gre tudi pri telefonih

kmalu bo to spoznal

Nazadnje urejeno:

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik netko pravi:
strah mirkota???mirko samo dokazuje da ima slovenskega uporabnika za norca... to kar gre skozi pri solati ne gre tudi pri telefonih

kmalu bo to spoznal

Zgleda, da so buče danes tako poceni, da jih vsi talajo... tudi v tem prispevku se najde kakšna
write.gif

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
V TV oglase se pač pri zdravi pameti en daje telefone, ki jih nimaš na zalogi.
Če se greš neko promocijo oz. neko ponudbo predhodno poskrbiš, da telefoni so.
Pri Tušu že tako trpijo pomanjkanje, potem pa še oglas?
smirk-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Zakaj oglašujete telefon, ki ga ni na zalogi?
confused-1.gif

Ni se samo enkrat zgodilo, da sem hotel prej pri Mobitelu, potem pri Simobilu kupit kak aparat iz akcije, pa jih ni bilo...

Primer:

Mobitel: Z1010, 6280...
Simobil: ne spomnim se trenutno

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mirko je edini, ki si upa z lastnim kapitalom kaj naredit. Mobitel je tako ali tako vse ustvaril iz državnega kapitala in če do konca zaj... vse skupaj, bomo plačali davkoplačevalci. Mobilkom ima prav tako veliko zaledje...

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
OK, ne bova več.
Drugače je če, začneš akcijo z nekaj tisoč telefoni na zalogi, kot pa da je skladišče prazno, dobavitelj zaradi poznih naročil teh ne more izdobaviti, iz tujine pa prihaja nekaj kosov dnevno.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik netko pravi:
spomni se na te besede ko boste imeli na brnčičevi spet sedmino...

Vsak zase mora preveriti oz. preračunati kaj se mu v življenju splača in kaj ne. Tako si je dobro preračunati ali se splača uporabljati Tušmobil-ove storitve ali ne.

Če moja mama porabi pri Mobitelu mesečno 100€ in za enako uporabo pri Tušmobil-u pride skozi za polovično ceno + dobi brezplačen sodoben mobilni telefon... ne vem kdo bi tukaj imel koga za norca...

Vsi, ki prodajate tiste buče o katerih sem zgoraj govoril, verjetno porabite mesečno 10-20€ in na veliko govorite kako se ne splača. Jaz sem se naučil, da ni treba presojati vsega po svojih navadah in dejanjih, ker je na svetu vsak po svoje drugačen.

Vsi tisti, ki govorijo kako se ne splača in kako nategujejo folk, vidijo samo naročnino, nihče ne vidi vključenih storitev, ker so navajeni računati koliko jih pride mobilni telefon na osnovi dosedanjih vodilnih operaterjev

24 x MESEČNA NAROČNINA = CENA TELEFONA (pri Tušmobil-u se ta matematika ne izide)

Tukaj za take ni nekega smisla, zato zastonjkarjem Tušmobil ni všeč, razen če ponudi doživljenjsko brezplačna sporočila in med tednom ter vikendi klice po 1cent v vsa omrežja brez dodatne naročnine.

Tušmobil se je očitno odločil, da na trgu ponudi nekoliko drugačen pristop, katerega drugi niso želeli/znali vpeljat. Večina Tušmobil primerja z Vego... kar je malo butasto
smile-1.gif
drugi lastnik ima drugačne želje in ambicije...

Srčno upam, da si bo vsak našel svoj prav in bil vesel... pa čeprav ne bo uporabnik TUŠ TELEKOM-a
cheer.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
OK, ne bova več.
Drugače je če, začneš akcijo z nekaj tisoč telefoni na zalogi, kot pa da je skladišče prazno, dobavitelj zaradi poznih naročil teh ne more izdobaviti, iz tujine pa prihaja nekaj kosov dnevno.

Res je bolje če nehava ja
smile-1.gif

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
hihi, tole postaja pa že prava drama. folk je očitno pripravljen še na enega ponudnika...ampak taužentkunstlerstvo....sej zato je pa tko. jest ne zaupam s telefoni tistemu, ki mi jogurte prodaja.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:

Še en tak, ki ne mara Tušmobila
priden.gif

Malce razmisli koliko pogovorov, SMS in MMS sporočil dobiš za teh 1200EUR?
17758-icon_confused.gif

Ta paket sigurno ni zate, ker porabiš dosti manj kot 50EUR na mesec.
zmaga.gif

A sem slučajno napisal da je 1201 EUR veliko? Nisem, ampak tudi nisem napisal da je poceni. In ker ne pojem hvalnic Tušmobilu, sem že proti. Kdor ni z nami, je...

Opozoril sem na dejstvo, ki priča o ne ravno hudem popustu, in s tem sem ti očitno stopil na žulj. Ali pa se motim?

Da ne govorim o tem kakšna logična pomota je promocija videotelefonije v spotu, ki je Tušmobil sploh ne podpira.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.