Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
V pogojih je vse jasno napisano, par stavkov.

Drugače pa imaš za te raznorazne nove pakete opcijo "nacionalno gostovanje" 3€, ki pokrije vse SMSe in klice v mobitelovem omrežju iz vključenih enot.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

Drugače pa imaš za te raznorazne nove pakete opcijo "nacionalno gostovanje" 3€, ki pokrije vse SMSe in klice v mobitelovem omrežju iz vključenih enot.

No, pa smo vse razrešili. Pri drugih operaterjih niti nimaš možnosti nacionalnega gostovanja, če ti zmanjka signala, tak da se meni zdi tole en plus v primerjavi s konkurenco.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

S tem sem cenovno na istem kot sedaj s free paketom.
Nič ne bomo menjavali, bom počakal na kak bolj pameten paket, sicer se mi je pa kar zdelo glede na ceno in količine, da je nekje zanka.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Pa še ta opcija je polovičarska. Podatkov ne vsebuje, kar je v današnjem času čedalje bolj pomembno. Koliko sem uspel zasledit Telemach GSM vsebuje tudi podatkovno gostovanje. Upam da se z novim lastništvom to popravi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
Pa še ta opcija je polovičarska. Podatkov ne vsebuje, kar je v današnjem času čedalje bolj pomembno. Koliko sem uspel zasledit Telemach GSM vsebuje tudi podatkovno gostovanje. Upam da se z novim lastništvom to popravi.

To bi blo res fajn. Jaz se tudi že veselim kaj bodo naredili, upam da kaj dobrega.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
V TM so končno dobili Samsung Note 4. Sicer je v omejenih količinah, ampak važno je, da ga imajo
smile-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Vau! 14,90 za neomejeno klicov in smsov + 2GB v EU in ZDA! To je fenomenalen odgovor konkurenci, ki se baha z bobom!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Paket je dober, čeprav večine bobovcev itak ne targetira: je 20% dražji in potrebno se je vezat za 2 leti.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Dobra ponudba. Žal je ponovno finta, da je potrebno podpisati za 24 mesecev, kar pa mene odvrne. Ker konkurenca lahko v tem času ponudi kaj boljšega. Te vezave so me do sedaj še vedno odvrnile od podpisa.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Paket je dober, čeprav večine bobovcev itak ne targetira: je 20% dražji in potrebno se je vezat za 2 leti.
Vezat se je treba ja, ampak če bobu dodaš še en giga je bob že dražji. Pa bob nima prenosa podatkov v tujini vključenega.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ponudba je dobra,.. vprašanje je le koliko časa bo novi lastnik tolerirarl minus na paketih,..
b

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Znacilnost Tusmobila je tudi pogosto drazenje paketov/minut ali pa spreminjanje splosnih pogojev.
Tako je bilo pri FREE paketih. Bojim se, da se lahko kaj takega pricakuje tudi tukaj. Vemo, da lehko potem prekines aneks, ampak....

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Se pravi, v tujini moraš potem ročno izbrati naslednja omrežja, da lahko uporabljaš prenos podatkov:

Država Operater
Avstrija T-Mobile
Belgija KPN Group Belgium
Bolgarija Vivacom
Ciper Cyta
Češka T-mobile
Danska Telia Danmark
Estonija Tele2
Francija Bouygues Telecom
Grčija Cosmote
Hrvaška T-Mobile
Hrvaška Tele2
Irska H3G
Italija Wind
Latvija Tele2
Litva Tele2
Luxemburg EPT
Madžarska T-mobile
Malta Vodafone
Nemčija T-mobile
Nizozemska Tele2
Norveška Tele2
Poljska T-mobile
Portugalska Vodafone
Romunija Cosmote
Slovaška T-mobile
Španija Vodafone
Švedska Tele2
Velika Britanjija H3G
ZDA T-mobile

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Da. Če želiš koristiti bonitete iz paketa, potem je treba izbrati omrežje iz liste.
Dela pa podatkovni prenos tudi pri operaterjih izven te liste, samo se obračuna po ceniku, kot običajno v gostovanju.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.