Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Drži... ko kličeš ali prejmeš klic gre z 4G na razpoložljivo 3G ali na 2G in ko se prekine klic gre nazaj na 4G itn
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Torej, če bi lovil samo LTE800, sploh ne bi mogel opraviti običajnega klica ampak samo prek recimo skypa
confused-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Rabim en hitr info:
Bratislavska se prenavlja- kam v bližini it po tel pa menjavo paketa?
A pr temu v Fužinah lahko to uredim?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Rabim en hitr info:

http://www.tusmobil.si/prodajna-mesta

Tušmobil MMC LJUBLJANA BTC
Bratislavska 9, Ljubljana
T: 01 600 6000
E: PELjubljana@tusmobil.si

Tušmobil Mercator Šmartinska
Šmartinska cesta 102, 1000 Ljubljana
T: 070 990 177
E: smartinska@posrednik.tusmobil.si

Big Bang BTC Ljubljana
Šmartinska 152 (Hala 5 in 11), Ljubljana
T: 01 309 3768

Big Bang Citypark
Šmartinska 152 g, Ljubljana
T: 01 520 0900

Cudno pa, da na lastni spletni strani nimajo napisano, da je poslovalnica na Bratislavski zaradi prenova zaprta ...

EDIT:
V boistvu izgleda ni zaprto... oz. je postavljena zacasna baza >> https://www.facebook.com/48084...e=1&theater

skitched-20150817-121411.png

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Rabim en hitr info:

V Zupačičevi jami imaš, nasproti občine Bežigrad, ob Linhartovi ulici MMC poslovalnico
wink-1.gif
.

Lp.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Središče ob Dravi, danes opažam, da je nekoliko boljši signal v hiši in gledam potem seznam, pa je res že nadgrajena bazna par dni nazaj. A ve kdo, če na vse bazne dodajo tudi LTE ali samo na nekatere? Sedaj je na Si Info (Lokator) zapisana do 21,6 Mbit. Imam pa tako ,da mi ena stran hiše lovi iz enega oddajnika (Hum), druga stran hiše pa Središče
smile-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
@Jest & Dekster: Hvala obema, sm vseen skoču do Fužin. (poslovalnica je odprta cca. 1 leto)
Dečko mi je vse zrihtu pa še telefon k sm isku je imel - priporočam !

Pa še tol: Odkar je Telemach zravn je signal po LJ občutno boljši
zmaga.gif

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Tudi meni po Ljubljani vsepovsod dela brez problema ali kakšnega prekinjanja. Pa LTE mam tudi skoraj vsepovsod. Sem kar pozitivno presenečena
smile-1.gif

lightning

Zelenc'
3. avg 2015
19
0
1
V Fužinah je posrednik, ne Tušmobilov center. Tudi jaz sem bil tam ful zadovoljen (po mojem nimajo ravno študentov, ampak so zaposleni, ker so mi razložili kot je treba, ma vse!), da ne govorim o izboru telefonov, ki je bil večji kot v BTCju. Ne vem, ali slučajno ali ne, ampak izkušnja je bila super (letos v začetku leta).

Tudi sam ne vidim nekih razlik pri signalu. Oziroma se mi zdi, da je včasih še več težav, kot sem bil vajen (Ljubljana in širša okolica). Glede na to, da gre nadgradnja v zaključno fazo sem v skrbeh...

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Kakšne težave pa imaš? Pri nas se je namreč omrežje ful izboljšalo zdaj po nadgradnjah, tak da mi je to malo nenavadna izjava...

lightning

Zelenc'
3. avg 2015
19
0
1
Prekinja mi med pogovorom. Dobesedno mi vrže ven, pa sem prepričan, da ni problem v telefonu. Šel sem po novo SIM (nano, LTE, čeprav LTE nimam vklopljen), pa še vedno isto. Se mi pa to zgodi vsaj 1 - 2x dnevno, med "daljšimi" pogovori...

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik lightning pravi:
Prekinja mi med pogovorom. Dobesedno mi vrže ven, pa sem prepričan, da ni problem v telefonu. Šel sem po novo SIM (nano, LTE, čeprav LTE nimam vklopljen), pa še vedno isto. Se mi pa to zgodi vsaj 1 - 2x dnevno, med "daljšimi" pogovori...

Jaz imam v Spodnji Šiški slab signal v hiši (pa ne v kleti).... Včasih prekine, se slabo sliši...

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Je kdo iz Zasavkega konca. Ma zanima če LTE dela na relaciji Kisovec-Izlake-Trojane.
Menda so tam že posodobili bazne postaje, ampak meni nikoli ne preklopi na LTE.
Je možno, da LTE še ni vklopljen.

Hvala

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Pino: možno je, da LTE še ni vklopljen. Bo pa verjetno kmalu. Govori se, da s septembrom.

Milos in lightning: pokličita na 080700700 in se izkašljajta o težavah. Če drugo ne, bodo vedeli za lokacije, kje delat v naslednjem krogu nadgradenj...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik pino pravi:
Je kdo iz Zasavkega konca. Ma zanima če LTE dela na relaciji Kisovec-Izlake-Trojane.
Menda so tam že posodobili bazne postaje, ampak meni nikoli ne preklopi na LTE.
Je možno, da LTE še ni vklopljen.

Hvala
Po nadgradnji je na vsaki baznih postaji bil LTE vklopljen 30 minut, potem so ga izklopili.

Na vseh baznih bodo LTE vklopili naknadno: ali jeseni ali drugo leto.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.