Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Postojna ima LTE.
Citat:
Ne vem kdo indeksira preko aplikacije
Povprečen uporabnik bo bolj razumel SMS, da je 50% popust na paintball.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Operaterji se mi tak na splošno zdi, da se ne znajo malo pohvalit, recimo vsem naročnikom, ki živijo na področju neke bazne, bi poslali SMS 'od danes naprej imate na voljo HSPA+, LTE, whatever', pa zraven napisali, da ce kaj ne bo delalo OK naj poklicejo na številko XY, pa to ne na cifro za splošne informacije, kjer ti bo neka študentka rekla, da resetiraj telefon ali kaj podobnega, ko ji boš rekel, da bazna ne dela kaj v redu
Vsaka UMTS celica ima na bazni unikaten PSC - Primary Scrambling Code (0..511), LTE celice pa imajo unikaten PCI - Physical Cell Identity (0..503). Nekateri Android telefoni - tisti, ki imajo pridobivanje podatkov o baznih postajah preko CellInfo imajo možnost prikaza sosednjih UMTS in LTE celic. Iz PSC in PCI jaz lahko določim na katere sosednje bazne postaje je prijavljen telefon. Sem glede te funkcionalnosti še v testiranju in zbiranju podatkov.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Skoda, ker mi S4mini se ne omogoca izbire lte. Kolegica ga je kupila v DE in ima to opcijo...ter 4.4.4 OS.
kKaj pa je PSC 40, 41, 42 pod tipom omrežja?
Citat:
Obveščamo vas, da bomo 18. 5. 2015 začeli nadgrajevati mobilno omrežje. Cilj je samo en – poskrbeti za novo uporabniško izkušnjo hitrosti, pokritosti in dosegljivosti. Nadgradnja bo zahtevala tudi posege v infrastrukturo v vaši bližini, kar bi lahko v času del vplivalo na vašo izkušnjo in dosegljivost pri uporabi storitev.
Da bi vam zagotovili nemoteno komunikacijo, boste lahko v času del brezplačno uporabljali storitve nacionalnega gostovanja znotraj zakupljenih enot paketa. Svetujemo vam, da imate v svojih mobilnikih nastavljeno samodejno izbiro omrežja, če ne živite na obmejnem pasu, kjer obstaja možnost, da mobilni telefon preklopi na omrežje tujega operaterja.
PDF:
http://www.tusmobil.si/uploads/docs/Obvestilo_WEB_prepaid_final.pdf