Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:Edino sedaj ko hočem vzet še drugi aparat moram izplačat še modem poleg prvega aparata z 34 Eur. Skratka če to čisti računi, ka so pol umazani.
Ne vem kaj je tukaj narobe? Kokar imaš SIM kartic na multipaketu, toliko lahko vzameš telefonov ... Razen če bi porabil vse ugodnosti na multipaketu?
Ka midva govoriva o istem operaterju oz. paketu, si ti uporabljal kdaj njihov kalkulator neugodnosti. Daj probaj prvo to pa še nekaj ko bojo stvari vključili v natego takrat ko jo ponujajo bo tudi to bolje. ČE ponudnik nekaj ponuja za 1Eur potem je to 1 Eur, če bi pisalo tak ko pri telefonu 1Eur pač telefon 270 Eur mi je to ok. Pri ključku to ni nikoli pisalo, da je 1 Eur ključek vreden 50 Eur, če bi, ga ne bi nikoli vzel ok sam v tem je problem. NE pa da mi tam pametuje kok je fino, če sklenem naročnino, da dobim še ključek poleg za 1 Eur kao samo zato, ker smo takrat do 1.4 sklenili naročnino na koncu izveš da je 50 Eur e to mi pa ni prav, ker se res počutiš nategnjenega, pa nikoli več v Tuš Sklepat naročnin temveč v Tuš center direkt. Da me ena študentka tak okol prinese pa še ne.
Jaz tukaj ne vidim nobenega problema.