Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:Edino sedaj ko hočem vzet še drugi aparat moram izplačat še modem poleg prvega aparata z 34 Eur. Skratka če to čisti računi, ka so pol umazani.
Ne vem kaj je tukaj narobe? Kokar imaš SIM kartic na multipaketu, toliko lahko vzameš telefonov ... Razen če bi porabil vse ugodnosti na multipaketu?

Jaz tukaj ne vidim nobenega problema.

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6
Ni res. Zadnjič sem vam čestital za 200.000 uporabnikov. Ravno zato, ker ti ne vidiš v tej zgodbi nič nesposobnega je tako kot je. Saj delaš ti tam ne?

Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sam ti v vsakem postu jamraš vsepovsod, očitno ti gre TM zelo na k....
wink-1.gif
in kaj je bilo v tej zgodbi nesposobnega?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
enmal si se pa res poboljšu!
wink-1.gif
napisal si da je TM nesposoben zato ker naročnik ni prebral v celoti kaj podpisu, zakaj že? (vrjemi da se to dogaja povsod) pravila in pogoji so jasni, če ji kdo spregleda zato ni kriv operater, če je pa bilo komu kaj zamolčano, pa ima pa vsak user možnost reklamacije/pritožbe...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:Edino sedaj ko hočem vzet še drugi aparat moram izplačat še modem poleg prvega aparata z 34 Eur. Skratka če to čisti računi, ka so pol umazani.
Ne vem kaj je tukaj narobe? Kokar imaš SIM kartic na multipaketu, toliko lahko vzameš telefonov ... Razen če bi porabil vse ugodnosti na multipaketu?

Ka midva govoriva o istem operaterju oz. paketu, si ti uporabljal kdaj njihov kalkulator neugodnosti. Daj probaj prvo to pa še nekaj ko bojo stvari vključili v natego takrat ko jo ponujajo bo tudi to bolje. ČE ponudnik nekaj ponuja za 1Eur potem je to 1 Eur, če bi pisalo tak ko pri telefonu 1Eur pač telefon 270 Eur mi je to ok. Pri ključku to ni nikoli pisalo, da je 1 Eur ključek vreden 50 Eur, če bi, ga ne bi nikoli vzel ok sam v tem je problem. NE pa da mi tam pametuje kok je fino, če sklenem naročnino, da dobim še ključek poleg za 1 Eur kao samo zato, ker smo takrat do 1.4 sklenili naročnino na koncu izveš da je 50 Eur e to mi pa ni prav, ker se res počutiš nategnjenega, pa nikoli več v Tuš Sklepat naročnin temveč v Tuš center direkt. Da me ena študentka tak okol prinese pa še ne.
10.gif

Jaz tukaj ne vidim nobenega problema.

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6
Si vido Smrkec, mu je bilo zamolčano in so ga prinesli okrog. Kaj bo zdaj rešo z reklamacijo ali protožbo, ko pa vsi vemo, da bo dobil nazaj dopis, da je to podpisal in zakaj ni prebral. Potem takem lahko rečemo, da vašim prodajalcem ni za verjet in je potrebno pogodbo na treh straneh v celoti prebrat. Sem prepričan, da vsaj 80% ljudi ne prebere v celoti pogodbe, ampak verjame besedam prodajalca.

Kdo je zdaj storil napako? Naročnik, ki je zaupal stranki ali prodajalec, ki je zamolčal vsebino ponudbe. Kdo bo pa sedaj plačal to napako? Naročnik!

Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
enmal si se pa res poboljšu!
wink-1.gif
napisal si da je TM nesposoben zato ker naročnik ni prebral v celoti kaj podpisu, zakaj že? (vrjemi da se to dogaja povsod) pravila in pogoji so jasni, če ji kdo spregleda zato ni kriv operater, če je pa bilo komu kaj zamolčano, pa ima pa vsak user možnost reklamacije/pritožbe...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Smrkec, bilo bi pošteno, če bo stranka podaljšala, da mu pogodbene kazni za usb modem ne zaračunate,..če pa abi prekinil pa bi to bilo logično,..

b

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sej mi ni za menjat operaterja, ker sem s signalom in storitvami zelo zadovoljen. Rad bi sam podaljšal aneks (sam to se ne da več bojda) bi pač odplačal ta telefon in vzel drugega in nikakor ne prekinjal ali plačeval nekaj kar bi naj bilo gratis, na organ mi gredo te stvari, ko ti nekaj rečejo pol to ni to, da mi pa je videt heroja, ki bere v Tuš marketu pogodbo v zadi pa stoji 10 folka v vrsti. Sem ji res na slepo zaupal a nikoli več, nateg je nateg pa amen.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Jaz vedno preden kaj podpišem, si vzamem čas, me boli k... za folk zadaj. Je moj podpis zelo merodajen na vsaki pogodbi in ne podpisujem na slepo.Na besedo ne verjamem nič, vedno vprašam kje to piše.Vse na čitabe, drugače je vse rekla-kazala. Žal vsaka šola nekaj stane. Ne razumem pa zakaj se hočeš vezati za 24 mesecev...Telefon se dobi po normalnih cenah tudi v prosti prodaji..2 leti je zelo dolga doba v mobilnih komunikacijah.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Smrkec, bilo bi pošteno, če bo stranka podaljšala, da mu pogodbene kazni za usb modem ne zaračunate,..če pa abi prekinil pa bi to bilo logično,..

b

in tako tudi je... bokyto - ker imaš zaradi USB modema 2 aneksa, ki ti tečeta vzporedno, lahko brez problema odplačaš samo aneks za telefon, medtem ko ti aneks za USB teče še naprej.... Ne pozabi, da boš imel še vedno na voljo polno ugodnost torej v multipaket2000 je to 270€...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
syler: kje točno zveš klice v t2 in tušmobil? pri moj.simobil.si piše samo "v druga omrežja", detajlov pa ni.

pa tudi sms/mms ni ločeno napisano.....

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Sej mi ni za menjat operaterja, ker sem s signalom in storitvami zelo zadovoljen. Rad bi sam podaljšal aneks (sam to se ne da več bojda) bi pač odplačal ta telefon in vzel drugega in nikakor ne prekinjal ali plačeval nekaj kar bi naj bilo gratis, na organ mi gredo te stvari, ko ti nekaj rečejo pol to ni to, da mi pa je videt heroja, ki bere v Tuš marketu pogodbo v zadi pa stoji 10 folka v vrsti. Sem ji res na slepo zaupal a nikoli več, nateg je nateg pa amen.
da mi pa je videt heroja, ki bere v Tuš marketu pogodbo v zadi pa stoji 10 folka v vrsti

Nak kratko: sklepam na zavarovalnici zavarovanje, teta mi ponudi pogodbo s pogoji (droben tisk) v podpis, jaz pricnem prebirati pogoje. Teta mi s prstom pokaze, kje se naj podpisem. Zahvalim se za pomoc in berem dalje. Potem mi cez nekaj casa spet s prstom pokaze, kje se naj unterzeichnam. Po mojem odgovoru, da vem, kje se je treba namalat in da bi rad prebral pogoje, je postala za nekaj minut tisina. Koliko jih je stalo za mano v vrsti pa ne bi vedel. Izkusnje, puba, izkusnje.
Moderatorjem se opravicujem. V primeru zavarovalnice sem videl vzporednico z Shussmobilom pa tudi ostalima dvema operaterjema- in se skom, ki nam moli pogodbe pred nos.
Lp

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
syler: kje točno zveš klice v t2 in tušmobil? pri moj.simobil.si piše samo "v druga omrežja", detajlov pa ni.

pa tudi sms/mms ni ločeno napisano.....

Na moj.tusmobil.si imaš vse jasno razčlenjeno - pod rubriko operater vidiš samo Tušmobil, ker imam vse že na Tušmobilu
smile-1.gif

1302553-untitled.JPG

Priponke

• 1302553-untitled.JPG
    1302553-untitled.JPG
    35 KB · Ogledi: 197

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6