Citat:
Uporabnik marinko pravi:
Nekaj me zanima glede tega paketa/telefona. http://www.tusmobil.si/brez-pogodbe-brez-vezave.html Je ta telefon zaklenjen? Bi deloval tudi z mobitelovo sim kartico?
te samsungi so zaklenjeni...
Citat:
Uporabnik marinko pravi:
Nekaj me zanima glede tega paketa/telefona. http://www.tusmobil.si/brez-pogodbe-brez-vezave.html Je ta telefon zaklenjen? Bi deloval tudi z mobitelovo sim kartico?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
moj tušmobil:
Prišlo je do napake pri vpisu (sistemska napaka)!
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Tušmobilovi telefoni niso nikoli bili zaklenjeni.To dela samo Simobil,pa še ta mislim,da je prenehal z tem.
Že dolgo je zunaj prepoved zaklepanja telefonov na določenega operaterja.
Pri Tušu vzel že 6 telefonov pa sem lahko kartice menjaval brez problema.
Kokar jaz vem je bil USB ključek kot če bi vzel en telefon v multipaketu - torej vezal za 24 mesecev.Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Kaj mi lahko kdo razloži kako je lahko tušmobil poklanjal USB ključke za internet pri multipaketih za 1 EUR na koncu jih pa zavezal za 50 v aneks kar tako.
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Da tako je za en 1Euro malo morgen zapisali so dodatni aneks v 24 mes za 50 eur. In ja nateg na kvadrat, da sem vedel da bojo ubral razliko od 320 Eur v multipaketu kar tako, brez, da ti povedo z aparatom sem pobrat 270 Eur potem so mi uturili kao ključek za 1 Eur v bistvu za 50, ker sem hotu poplačat aneks predčasno, ker mi j e Wildfire obup od aparata a takarat nisem imel druge izbire bi ga zdej poplačal pa me je kr malo presenetilo. Da zadevo, ki so jo takrat prodajali po 19 Eur v prosti prodaji brez obveznosti naj plačam 50 WTF.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Da tako je za en 1Euro malo morgen zapisali so dodatni aneks v 24 mes za 50 eur. In ja nateg na kvadrat, da sem vedel da bojo ubral razliko od 320 Eur v multipaketu kar tako, brez, da ti povedo z aparatom sem pobrat 270 Eur potem so mi uturili kao ključek za 1 Eur v bistvu za 50, ker sem hotu poplačat aneks predčasno, ker mi j e Wildfire obup od aparata a takarat nisem imel druge izbire bi ga zdej poplačal pa me je kr malo presenetilo. Da zadevo, ki so jo takrat prodajali po 19 Eur v prosti prodaji brez obveznosti naj plačam 50 WTF.
v kolikor si sklenil v sklopu akcije, se ti ugodnost, ki je drugače 50€ za USB modem ni odštela od ugodnosti, ki je namenjena za multipaket, torej ti je v tem primeru ostalo polnih 270€ ugodnosti za aparat + za 1€ si dobil USB modem...
če boš predčasno odplačal aneks, ga boš moral za aparat + USB modem... to je to...
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
mutijo tisti, ki si niso prebrali pogojev same akcije itd in se želijo sedaj na vsak način losat teh stroškov...
bokyto - ne pozabi omeniti, da si v sklopu akcije prejel tudi đabe 20GB prenosa podatkov za obdobje 3 mesecev..
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Čisto prav imaš in nimam se za kaj pizdit. Res je.