Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Eno vprašanje. Sem pred iztekom aneksa in trenutno imam paket brezmejnih 2000. Ko sem urejal naročnino za mamo, so mi v Tuš prodajalni na vsak način porivali paket Free 20 . Ob vprašanju ali omogoča zastonj smsje v vsa omrežja so mi odgovorili da samo v omrežju tuš, ostali so plačljivi.
17758-icon_confused.gif

Tudi jaz nikjer ne najdem tega. 1.11. bodo spremenili sicer nekatere pogoje uporabe, ampak SMS-i niso nikjer omenjeni:

http://www.tusmobil.si/component/filemanager/?fid=878

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Seveda lahko pošiljaš v vsa omrežja, a le iz omrežja Tušmobil (torej ne smeš gostovati v Mobitelu).

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Očitno so spremenili, včasih vem da razen prenosa podatkov ni imelo veze za FREE paket, če si bil v Mobitel omrežju. Imajo pa zdaj na spletni strani za FREE40 napisano, da veljajo stvari samo iz Tušmobil radijskega omrežja in sklepam velja za vse pakete, torej so spremenili.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vsi vse mešate... Free pakete se lahko koristi tudi na Mobitelovem omrežju, edino prenos podatkov ne. SMSe lahko pošiljaš na vse operaterje znotraj slovenije, SMS poslan na tujo številko se obračuna dodatno...

Kar se tiče pa spremembe dne 1.11 pa to velja za Free40 paket kjer ne bo več omejitve/blokade pri 1500min temveč se bodo nadaljni klici obračunali po veljavnem ceniku...

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
No, zakaj pa potem na tušmobilovi strani piše tole:
Citat:
V paketu FREE 40 so prav vse storitve po 0€ - klici, SMS in MMS sporočila ter prenos podatkov v radijskem omrežju Tušmobila
Jaz it tega sklepam, da ne smeš biti v mobitelovem omrežju, zakaj so tako nejasni..

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Sej ti piše, da so PRAV VSE storitve v radijskem omrežju, za razliko od Mobitelovega omrežja kjer pa niso PRAV VSE....

Spreminja se:
"Obveščamo vas, da s 01.11.2012 stopijo v veljavo spremembe Posebnih pogojev naročniških paketov »FREE«, Posebnih pogojev naročniškega paketa «ALL INCLUSIVE« dostopnih na http://www.tusmobil.si/pomoc-in-informacije/cenik.html. Spremembe se nanašajo na količino zakupljenih količin storitev v naročniškem paketu FREE40 in naročniškem paketu ALL INCLUSIVE. Določena je enotna cena 0,12 EUR za klice na običajne številke v druga omrežja v Sloveniji, ki se od uveljavitve spremembe obračunavajo po porabi zakupljenih količin minut."

Kej piše da se spremeni tudi način koriščenja?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
paketi brezmejni:
- na m@: veljajo klici iz enot
- pošiljanje SMS v tujino ti gre iz zakupljenih enot

paketi Free:
- na m@ veljajo klici, SMS, MMS iz enot
- pošiljanje SMS v tujino se ti zaračunajo posebej

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
A Tušmobil kaj spremlja, kako je z signalom v kliničnem centru Maribor. Namreč od kar so novo fasado naredil je signal samo ob oknu, pa je prej zelo dobro lovil. Biti brez signala, če nisi ob oknu pa je velik problem... Mobitel prav tako po obnovi najprej ni dobro lovil, zdaj so pa že popravili da spet lovi, a bo tušmobil tudi tako odziven?

A se splača po klicnem centru težit?

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne klicni center, pisno na mail ali še najbolje dopis. Sicer meni pri nas ni še nič uspelo...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.249
1.757
113
40
Kaže, da one spremembe ki naj bi bile po 1.11. so ze v veljavi...sem na free40 prekoračil 1500 minut in še kr dela...

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Mokronog-Mirna
Po 6.ih dneh jim je uspelo sanirati omrežje, da spet deluje kot treba.
Še dobro da se šlepamo na mobitel.
No še eno razlago potrebujem ali imajo mobitelove bazne kakšne ups-e ali agregate, ker signal je bil vseskozi drugo je pa vse počepnilo.
sprasujem se.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.