Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
pregled prek česa je definirana tvoja lokacija (GPS ali Network)

druga sprememba pa je vključitev aplikacije v projekt Open Cell ID (http://www.opencellid.org/)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hvala. To bi sicer lahko pisalo v marketu
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
sem na marketu dal link do spletne strani.

na marketu bi bilo dovolj za objavo 3-5 spremembe, na spletni strani pa so lahko objavljene vse. Druga pa se mi ne da, copy/pastat non stop na dveh mestih
smile-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
treba čim več stvari avtomatizirat
smile-1.gif

pa imaš še težave? mogoče je problem bil, da ko si namestil novo verzijo da se je GPS/pridobivanje lokacije nehalo odzivati. Takrat je najboljše OFF/ON telefon
smile-1.gif

Drugače ko pošlješ sporočilo zraven napišeš še email, da te vprašam za dodatne informacije o napaki
smile-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
glede tvojega problema nisem aplikacijo nič spreminjal. Problem se ti je verjetno zgodil, ko si posodobil aplikacijo. Se mi je že večkrat kaj čudnega zgodilo ob nadgradnji.

Drugače probaj v meniju gumb ZAPRI pa potem še enkrat zaženi aplikacijo če se ti bo še enkrat to zgodilo. Če ne pa saj veš kam moraš napisat
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
KSZ

Med današnjim izpadom elektrike na gorenjskem je padel tudi tušmobil po cca 30 minutah sem mislil, da imajo kakšen agregat pa izgleda da imajo samo samo nekaj UPSov. Je pa avtomatično preklopilo na Mobitel tako, da sem bil ves čas dosegljiv.
Simobil je pa delal...ni delal... samo klic v sili...samo 2g...
T-2 pa nimam ampak med iskanjem omrežja ga nisem najdu... pomoje je tud padu.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne vem kaj čakajo s bazno na območju Juršinci - Sveti Andraž - Mala Nedelja - Sveti Tomaž, luknja velika kot slovenski proračun
tongue-1.gif
).

Nenavadno se mi zdi predvsem zaradi tvoje napovedi, da bodo tu najprej izklopili roaming. Čeprav bi bil takoj za to, da ga obdržijo in recimo uvedejo dvojno ceno pogovora za uporabo v mobitelovem omrežju (tudi za starejše pakete). Raje plačam dvojno kot da sem kje brez signala.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Za Juršince ima Tušmobil že dovoljenje za relejni link. Verjetno čakajo le še na dovoljenje za on-air. Ta bazna se gradi že 2 leti.

to območje bosta imela tušmobil + simobil skupno gradnjo po mojem. Pa skoraj bi si upal trditi, da bo zagotovo v jeseni pokrito. Če ne drugega s prikolico.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kako je kaj na dolenjskem ali imajo še kaj v planu gradnjo baznih v tržišču, krmelju?
nekaj indicev je, da ko bo sfiniširan zgornji del SLO, da pridejo na Dolenjsko.

V zadnjem mesecu so se začele bazne postajati tudi na Dolenjskem in Primorskem (3 bazne). Če bo moja hipoteza držala, da se ukinja roaming na Štajerskem, Koroškem in Prekmurju letos (ali vsaj junija 2013) potem bi morala biti Dolenjska sfiniširana junija ali decembra prihodnje leto.

Glede na to kako Tušmobil pokriva vukojebine na Štajerskem se ti ni treba bati, da ne bi imel bazne.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
tnx, drugače jim je pa danes v sevnici umts ven vrglo, deluje samo gsm, sem že javil na helpdesk - bom videl kako so kaj ažurni

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Še v Gorici bodo morali kaj mignit. V Qlandiji je signal za en navaden k... Pa so že lani pred n. leto po telefonu obljubljali, ker so klicali zakaj stalno gostujemo v Mobitel omrežju.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.