Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Kaj vidiš da hoče telefon ki ma osnovni pomilnik več kot 150MB..
wink-1.gif
dodatna 4GB SD kartica stane pa 4 EUR
wink-1.gif

Ja sam vsake aplikacije ne moreš prenesti na SD kartico..tolk o tem..ker vem..
wink-1.gif

Pol ne bi rabu kupavat nov telefon če lahko da v HTC-ja ki ma trenutno SD kartico..če bi tko blo enostavno..
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Problem je pri fw od HTC, ko je notri že vsega in imam potem povsem nafilanih tistih 150 mega, vseh aplikacij se pa ne da premaknit na sd kartico. Potem imam pa nič prostora, da mi niti udpejti več ne grejo skozi. Zato popizdevam. SD kartica ne reši vseh problemov. Imam pa dve 8 giga že doma, tako da ne bi rabil kupovat. Je na tem mobisvet še kaj za podoben denar, pa da je trpežno. S huawei nimam dobrih izkušenj, sem Ideos preklel in ga več ne uporabljam. Najprej je touchscreen šel, potem gumb za vklop, potem se je začel kar resetirat, izgubljat signal...
Ma evo, dam tudi kakšnih 10€ več od 200€.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Sam imam xperia ray. S telefonom sem zadovoljen saj ima gor naložen operacijski sistem Android 4,0.4 tako, da imaš praktično v žepu vse dobrote androida. Velikost samega telefona je odlična, ker ti gre v vsak žep in ga praktično ne čutiš vendar pozor vsak plus ima tudi svoj minus in tako je tudi tukaj. Je že res, da je telefon odličen, ker je manjši vendar ima tudi manjši ekran. Ne bom rekel, da ne moreš uporabljati interneta in prebirati internetnih novic na telefonu to ni res vendar se moraš pri branju malce bolj potruditi kot pa pri npr. Samsung Galaxy S III. Če ti to ne dela problemov potem ti ga iz srca priporočam saj ima vse kar imajo veliki.

Nazadnje urejeno:

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Xperiy Ray ni zate frenky666. Prvič ti velikost ekrana nebo odgovarjala drugič pa velikost pomnilnika telefona. Nakup tega telefona ni odsvetujem.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
OK, bom potem še malo pogledal. Bi raje malo večji ekran, če že kupujem. Raje potem še kak mesec počakam, pa dam 300€ pa da bo malo boljši.
Aja, še eno vprašanje... trenutno imam eno naročnino pri Tušu in eno pri Simobilu. Pa bi tudi to drugo številko raje prenesel na Tušmobil. Saj ni to noben problem, da sta pač na eno osebo dve različni naročnini, oziroma dva različna paketa z dvema različnima ciframa? Se še vedno da dobit tisti kuponček za brezplačno prilkjučnino al kako se že imenuje?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
pač plačaš prenos številke 5 € Si.mobilu.

Kuponček za brezplačno priključnino pa žal ni več.

Vsak ima lahko največ 2 naročniška razmerja pri Tušmobilu. Tudi skupni račun si lahko urediš: 2 številki = 1 položnica

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Pozdravljeni!
Čez 2 meseca mi poteče vezava na vesolju. Rad bi šel na cenejšo varjanto in predlagan mi je mingl12 ali pa free15.
Zraven bi vzel še telefon, tu pa se zatakne....
Najraje bi vzel tako da bi vse skupaj še vedno naneslo 20€, oziroma za 21€ (12+9) bi se očitno že kaj našlo.
Mi lahko svetujete kateri telefon mi je vzeti? Kaj rabim, nič kaj dosti .. Čez dan malce na net, pa da ne filam vsak dan..
Hvala!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če nočeš, da filaš vsak dan, boš moral vzet nekaj čisto osnovnega - ali pa kaki Razr Maxx, ki pa je drag in ga Tušmobil nima.

Če bi rad kaj večjega ti priporočam Sony Xperia Arc S - pri opciji 9 moraš plačat še 69€. Če ti je to preveč je s manjšim ekranom HTC One V s doplačilom 39€ ali bolj ali manj enak Huawei U8850 Vision za 1€.

Sestra ima Huawei (tudi na Tušu) in je z njim zelo zadovoljna, pravi da ga polni na 2-3 dni.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tudi pri nas je blo tko. Pa ni slaba zadeva slab mesec doma, pa dela ko urca. Zlo fajn, priporočam. Ne vem pa če jih imajo sploh v črni...Bo pa tudi posodobitev na 4.0 samo na Alcatelu mi niso znali povedat kdaj, kot je običaj pri Robotku.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jaz filam Galaxy S2 vsak dan, punca pa na 3 dni, odvisno kok uporablaš zadevo, velja za vse telefonepribližno enako.

Zelo se splača vzet Mingl 12 + vsaj toliko opcije, da dobiš še zadosti interneta zraven in ne rabišMingl17 z internetom vzet.
Tak da jaz ti priporočam vsaj opcijo 9 za 500MB(21€/mesec) ali pa raje Opcijo 12 z 750MB(24€/mesec).

Z Opcijo 12 dobiš skoraj zastonj že kar ornh telefone, recimo HTC One V, Arc S, Galaxy S plus.
Pri Opciji 9 pa maš recimo Experia U, Galaxy Ace, oziroma zgoraj naštete telefone pa par 10€ plačaš dodatno.

Sam Xperia Arc S pelje scat vse ostale naštete, tak da ti ga respriporočam..

Ne vem pa kako je z to akcijo -50% 5 mesecev za obstoječe naročnike. Če se prekine trenutni aneks(plača kazen/dolg) in potem vzame nov aneks to tudi velja? Ker v tem primeru se morda še meni splača, kar imam samo še nekaj mesecev do konca že kar zdaj zamenat:)

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.