Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
*123# deluje v real time, moraš pa seveda prekiniti sejo da ti pokaže koliko še imaš na voljo
wink-1.gif
če boš preverjal med aktivno sejo, ti pokazalo stanje pred pričetkom aktivne seje. Po končani seji, se ti takoj prikaže realno stanje...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dečki, na kakšen način se pri tušu spremlja porabo, predvsem me zanima podatkovno porabo, na kakšne intervale updejtajo ?

Kakor je smrkc napisal in sicer preko ukaznega niza *123#, če je multipaket pa preko *128#, pregled je v realnem času, torej intervalov tukaj ni. Dodatno porabo, pa preverjaš pravtako v realnem času preko spletnega portala Tuškabina. Imaš opcijo preverbe dodatne porabe tudi preko SMS-a, kjer pa je plačljivo, apmak kot povedano preko portala imaš možnost brezplačnega pregleda.

Lp.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Včeraj dobil Brezmejni internet 24 ur, presenečen nad pozitivnim delovanjem pa sem že Mobitelov uporabnik ca 11 let.

Še rezultat iz Ljubljane Podutik.
1354009675.png

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Je možno predplačniško (mobipaket) tel. št., ki je trenutno na mobitelu prenesti na predplačniško pri Tušmobilu (mini paket) in če je, kakšni so stroški?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Prenaša se samo NA naročniško, velja pri vseh operaterjih. Sicer pa ne vem kaj ti je problem, čehočeš plačat kolikor porabiš imaš paket BREZ, ki je isto kot predplačniški, sam na položnico.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
no no, tole pa nou držal, itak lahko preneseš prepaid na prepaid, kamot in brez problema
wink-1.gif
Le puk kodo morš vedit in 5€ dobroimetja na številki, ki se prenaša in to je to...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Meni ni problem, samo eno starejšo tetiko je strah, da bi ji telefon ukradli ali kako drugače nabili račun, zato hoče imeti predplačniško... Neumno vem, ampak tako pač je. Poleg tega bi koristila tole zgornjo akcijo, kjer dobiš telefon zastonj (ravno ji crkuje), če napolniš predplačniško tuš za 20€.
Se pravi se da prenest in stane 5€? Je tako? Tole je super informacija, hvala!

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Je možno predplačniško (mobipaket) tel. št., ki je trenutno na mobitelu prenesti na predplačniško pri Tušmobilu (mini paket) in če je, kakšni so stroški?

evo kaj moreš met:

Citat:
Uporabniki predplačniškega paketa za prenos številke od operaterja dajalca številke k izbranemu operaterju potrebujejo naslednje:

PUK kodo....... 5 EUR prednaložene vrednosti na predplačniškem računu operaterja dajalca številke

vir: http://www.tusmobil.si/prenos-stevilk.html

Kar velja pri vseh opareterjih v sloveniji glede prenosa številk..
wink-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
To ma samo tuš tako foro? Ali so spremenili, ker sicer zdaj res ne najdem, ampak na eni uradni strani sem ziher, da sem prebral, da velja samo za naročnino.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
To ma samo tuš tako foro? Ali so spremenili, ker sicer zdaj res ne najdem, ampak na eni uradni strani sem ziher, da sem prebral, da velja samo za naročnino.

Narobe si prebral ...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Joj PUK bo verjetno problem dobit - je kaka možnost ga na Mobitelu izvedet?

Pa se sicer isto obračunavajo klici na predplačniškem tušmobilu, ne glede na to če izvirajo iz tuš omrežja ali pa iz Mobitel omrežja (roaming). Ali je drugačen obračunski interval?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
jp, za PUK se obrni na mobitel, neko izjavo podpišeš...

da, obračunski interval in obračunavanje je enako tudi v mobitelovem omrežju...

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Koliko časa ponavadi traja prenos telefonske številke od drugega operaterja k Tušmobilu?
rolleyes-1.gif

V tem primeru bi se številka prenašala od našega največjega operaterja. Kdaj je najbolj smiselno prenesti številko?
Je to konec meseca, ko se preneha obračlunski interval za naročnino ali je vseeno...

Hvala za vse odgovore že vnaprej.
zmaga.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Po mojem je najboljše proti koncu meseca. Sam sicer nisem nikoli gledal kdaj sem šel. Traja pa 3 delovne dni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.