Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Kako je kaj pokritost z UMTS v Ajdovščini zaradi Brezmejni Internet 24ur, da vidim če se mi splača uzet al ne....

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Če ni kakega uporabnika s tega področja (Deky?!) je najboljše če pokličeš na 080 700 700.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
A drži moja informacija da drugi teden pridejo Huawei telefoni?
Če sem pravilno informiran bodo teli modeli:
u8510
u9000
u8800
S7
Kolikor sem preizkusil, so telefoni nad pričakovanji, ime pa je res neposrečeno oziroma se nam sliši zelo cheap ... Zato veliko vprašanje kako se bodo prijeli ...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Izkušnje uporabnikov telefona so zelo pozitivne, ime telefona je kakršno je, tukaj Tušmobil nima vpliva. Jaz sem z njim zelo zadovoljen in zaenkrat nimam nobenih težav, to je pa glavno!

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
V poslovalnicah GSM aparati vas čaka posebna akcija.Preverite!

POSEBNA AKCIJA - SAMSUNG E1080i:
Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja TUŠMOBIL, ter prenosu številke drugega operaterja, Vam BREZPLAČNO PODARIMO gsm aparat Samsung E1080i.

POSLOVALNICE: http://www.gsmaparati.com/contents/309/poslovalnice

več o ponudbi:http://www.gsmaparati.com/shop/article/150/5/1338

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Če ni kakega uporabnika s tega področja (Deky?!) je najboljše če pokličeš na 080 700 700.

Ki si mene našu jst nisem iz Ajdovščine...malo poglej pa boš vidu od kod sem...
grims-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Tušmobilu je minila 4 letna pogodba nacionalnega roaminga s Mobitelom. S Mobitelom sta se dogovorila in podaljšala nacionalni roaming. Tako nacionalni gostovanje Tušmobilu ostaja do nove odločbe o operaterju s pomembno tržno močjo na trgu 15. Po novi odločbi APEKa bo Tušmobil verjetno za nacionalni roaming lahko izbiral med Mobitelom in SI.mobilom. Nova odločba verjetno prihaja leta 2013.
http://cdn1.siol.net/sn/doc/2011/5/tusmobil_sprememba%2026.5.2011.pdf

Nazadnje urejeno:

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ

Kako "pravilno" zamenjati bonus paket?

Žena ima Brezmejni 200 in bonus 200. Ker sem ugotovil, da je to zanjo premalo, sem odjavil bonus 200 in naročil bonus 1000. Na položnici sem imel obračunana oba bonusa.

Ker je bonus 1000 spet malo prevelik, bi ga spet rad spremenil na bonus 200.

Kako torej pravilno storiti menjavo bonusa?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ

Kako "pravilno" zamenjati bonus paket?

Žena ima Brezmejni 200 in bonus 200. Ker sem ugotovil, da je to zanjo premalo, sem odjavil bonus 200 in naročil bonus 1000. Na položnici sem imel obračunana oba bonusa.

Ker je bonus 1000 spet malo prevelik, bi ga spet rad spremenil na bonus 200.

Kako torej pravilno storiti menjavo bonusa?

Najboljš ti je, da bonus aktiviraš na sred meseca in takrat prejmeš proporcijalno enote ter proporcijalno plačaš, zadnji dan v mesecu pa zadevo preko Tuškabine odjaviš, sicer ti ostane naslednji mesec polno za plačat in potem naslednji mesec ponovno izvedeš aktivacijo v sredini meseca oz. takrat ko vidiš, da so ti začele enote primanjkovati, lahko tudi 10 dni pred konec meseca aktiviraš in za toliko manjše prjmeš in plačaš, kot že rečeno pa konec meseca izvedeš odjavo in naslednji mesec ponoviš vajo, če bo obstajala potreba
grin1.gif

Za primer aktiviriš na sred meseca bonus za 1000, prejmeš cca 500 enot ter plačaš zgolj cca 5€, kar je recimo bolje kot bonus za 5€, kjer je 200 enot v osnovi. Torej konec meseca izvedeš odjavo od bonusa in potem po potrebi za naslednji mesec ali pa pustiš, če misliš da boš potreboval.

Tako, da za 14€ na mesec, brez kakršnekoli vezave, lahko uporabljaš 700 enot, prevedeno tudi drugače 700 minut za klice v vsa omrežja, včasih si za 500 minut pogovora plačeval 30€ na mesec in bil vesel, kako ugodno je
wink-1.gif
.

Lp.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ksz.

A je TM že kej zrihtu glede roaminga in Androida? Pač, da ne vleče data dol, ko si v mobitelovem omrežju, kljub temu da imaš izklopljen data roaming

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
ksz.

A je TM že kej zrihtu glede roaminga in Androida? Pač, da ne vleče data dol, ko si v mobitelovem omrežju, kljub temu da imaš izklopljen data roaming

Je ja kaj ne slediš novostmi..
wink-1.gif

Citat:
Blokada prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja

Za večji nadzor nad morebitnimi dodatnimi stroški lahko enostavno blokirate prenos podatkov in s tem tudi prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja. Tako boste zagotovili, da se bodo storitve, povezane s prenosom podatkov opravljale samo, kadar se boste nahajali v Tušmobilovem lastnem omrežju.
Blokado prenosa podatkov lahko vključite na dva načina:

* v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom
* obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil, kategorije Moje storitve ter sledite navodilom

V primeru izklopa zapore prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, po zaključenem postopku izklopite in ponovno vklopite vaš mobilni telefon.

Z blokado prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja ne boste blokirali prenosa podatkov v tujini. Za blokado prenosa podatkov v tujini obiščite eno od Tušmobilovih prodajnih mest in izpolnite ustrezni obrazec.
vir: http://www.tusmobil.si/storitve.html#_up4&_side2

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Huawei B683 HSPA+ je nov brezžični Wi-Fi mobilni router, ki podpira HSPA+ tehnologijo. Hitrosti, ki jih lahko teoretično doseže so HSDPA do 28.8 Mbps in HSUPA do 5.76 Mbps, podprte pa so tudi 2G, EDGE, GPSR in UMTS tehnologije.

Huawei B683 ima 4 LAN porte za priklop na žično omrežje, brezžično omrežje pa podpira Wi-Fi 802.11 b/g/n. Na voljo je tudi USB priključek za zunanji disk ali priklop tiskalnika. Usmerjevalnik se upravlja preko vmesnika ima pa na zunanji strani 7 LED indikatorskih lučk.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
amm, ne ne sledim, sem šel k @m, tko da nism nič sledil.
Pa to deluje tko kot treba? K kolega razmišlja da bi šel k TM.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Če si vklopim opcijo, da ne prenaša podatkov ko si v Mobitelovem omrežju (kot je zgoraj nekdo citiral); bodo potem mms-i, dostvljeni kasneje, ko boš pač v Tušovem omrežju, ali obstaja možnost, da se izgubijo?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.