Citat:
Uporabnik Steve pravi:
je pri tušu kaka varjanta da se vzame telefon pred iztekom obstoječega ankesa?
je ja prva možnost da odplačaš trenutni aneks ali pa da počakaš en mesec pred iztekom aneksa ki lahko vzameš nov aneks brez penalov..
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
je pri tušu kaka varjanta da se vzame telefon pred iztekom obstoječega ankesa?
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
pa ravno to sem ti jaz razlagal, da če tudi je omrežje sedaj dobro, jim to prav nič ne pomaga, ker na žalost ne znajo z naročniki. Dokler pa ni naročnikov pa je čisto vseeno kakšno omrežje je. Sam osebno o kvaliteti omrežja ne dvomim in sem tudi prepričan, da deluje zadovoljivo prav za vsakega uporabnika. Ampak dokler ne bom občutil miselnega preobrata na Tušmobilu se sam nikakor nebi odločil za njih, saj je v njihovih ponudbah ter splošnih pogojih polno lukenj v katere lahko padeš, če jih prej ne poznaš. Se mi pa zdi res nesmiselno, da bi moral naročnik vedno biti pozoren, da ga operater ne nategne, saj sam osebno pričakujem, da bo moj operater moj zaveznik, saj ga jaz hranim in ne moj nasprotnik ...
Tolikor za danes iz klicnega centra Simobil hehe kot pravite nekateri ...
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Tisti, ki uporabljamo oba operaterja (TM in Simobil), da ima Simobil še več pomanjkljivost. Že ko kličem tebe v klicni center čakam na odgovor 6 min, pri TM dobim zvezo takoj. Zaposlite še kakšnega novega študenta
Drugače pa tvoja neumesna izjava in število komentarjev na temo Novo pri Tušmobilu potrjuje tvoj izvor
Dej bodi koristen pa napiš kakšno dejstvo, objavi test, rezultate tvoje neumesne trditve.