Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
je pri tušu kaka varjanta da se vzame telefon pred iztekom obstoječega ankesa?

je ja prva možnost da odplačaš trenutni aneks ali pa da počakaš en mesec pred iztekom aneksa ki lahko vzameš nov aneks brez penalov..
wink-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
znotraj TM ni mogoč prehod iz postpaid na prepaid, obratno gre... edini način če želiš obdržat številko je:
- prvo nardiš prenos št. na drugega operaterja, najbolj da na prepadi sistem, da ne čakaš na prvi izdani račun
- ponovno narediš prenos nazaj na TM na prepaid sistem

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A so butasti ali kaj ? Raje imajo vec dela in zapravljanja casa, namesto da bi naredili direktno ?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Meni se zdi da je ravno bila možnost najprej post na prepaid, potem šele obratno. preveri!

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Sem danes preveril in ne gre...edina možnost je da najprej prenesem številko na drugega operaterja in potem spet nazaj....

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6
pa ravno to sem ti jaz razlagal, da če tudi je omrežje sedaj dobro, jim to prav nič ne pomaga, ker na žalost ne znajo z naročniki. Dokler pa ni naročnikov pa je čisto vseeno kakšno omrežje je. Sam osebno o kvaliteti omrežja ne dvomim in sem tudi prepričan, da deluje zadovoljivo prav za vsakega uporabnika. Ampak dokler ne bom občutil miselnega preobrata na Tušmobilu se sam nikakor nebi odločil za njih, saj je v njihovih ponudbah ter splošnih pogojih polno lukenj v katere lahko padeš, če jih prej ne poznaš. Se mi pa zdi res nesmiselno, da bi moral naročnik vedno biti pozoren, da ga operater ne nategne, saj sam osebno pričakujem, da bo moj operater moj zaveznik, saj ga jaz hranim in ne moj nasprotnik ...
Tolikor za danes iz klicnega centra Simobil hehe kot pravite nekateri ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
pa ravno to sem ti jaz razlagal, da če tudi je omrežje sedaj dobro, jim to prav nič ne pomaga, ker na žalost ne znajo z naročniki. Dokler pa ni naročnikov pa je čisto vseeno kakšno omrežje je. Sam osebno o kvaliteti omrežja ne dvomim in sem tudi prepričan, da deluje zadovoljivo prav za vsakega uporabnika. Ampak dokler ne bom občutil miselnega preobrata na Tušmobilu se sam nikakor nebi odločil za njih, saj je v njihovih ponudbah ter splošnih pogojih polno lukenj v katere lahko padeš, če jih prej ne poznaš. Se mi pa zdi res nesmiselno, da bi moral naročnik vedno biti pozoren, da ga operater ne nategne, saj sam osebno pričakujem, da bo moj operater moj zaveznik, saj ga jaz hranim in ne moj nasprotnik ...
Tolikor za danes iz klicnega centra Simobil hehe kot pravite nekateri ...

hysterical-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Tisti, ki uporabljamo oba operaterja (TM in Simobil), da ima Simobil še več pomanjkljivost. Že ko kličem tebe v klicni center čakam na odgovor 6 min, pri TM dobim zvezo takoj. Zaposlite še kakšnega novega študenta
smile-1.gif

Drugače pa tvoja neumesna izjava in število komentarjev na temo Novo pri Tušmobilu potrjuje tvoj izvor
wink-1.gif

Dej bodi koristen pa napiš kakšno dejstvo, objavi test, rezultate tvoje neumesne trditve.

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6
Novi študent sem ravno jaz. Drugače pa sma borbo s podatki že imela in se spomniš rezultata. Iz tistega sledi ta post, saj si takrat videl, da ima Tušmobil negativen prirast naročnikov. Da iz tega potegleš sklep, da Tušmobil ne zna z naročniki, ne rabiš bit doktor znanosti, ampak je povsem dovolj študentski status v klicnem centru Simobila. Vidiš kako zadovoljimo tvoje potrebe, da si povsem prepričan o super duper Tušmobilu, ampak si vseeno pri nas naročnik.
hysterical-1.gif
.

Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Tisti, ki uporabljamo oba operaterja (TM in Simobil), da ima Simobil še več pomanjkljivost. Že ko kličem tebe v klicni center čakam na odgovor 6 min, pri TM dobim zvezo takoj. Zaposlite še kakšnega novega študenta
smile-1.gif

Drugače pa tvoja neumesna izjava in število komentarjev na temo Novo pri Tušmobilu potrjuje tvoj izvor
wink-1.gif

Dej bodi koristen pa napiš kakšno dejstvo, objavi test, rezultate tvoje neumesne trditve.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sedaj je dovolj Off topica!

Gremo nazaj na temo, vidva se pa menita naprej preko ZS, lahko se tudi na kavi dobita.
tongue-1.gif

Tema: Novo pri Tušmobilu

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Že od 31.12.2010 imam naročen HTC Desire HD. Je kakšen poseben razlog, da ga še vedno ni? V poslovalnici mi ne znajo nič povedati. Mi lahko kdo pomaga?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Poskusi še v kateri drugi poslovalnici, ali pokliči na modro številko. Ker s HTC-ji je povsod problem, pri TM pa se toliko večji na čase.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
iz drugega foruma:
"Od danes novo v ponudbi HTC Desire Z, v BrezmejnihX za 19€"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.