Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:Boš rekel, da ni tako
grin1.gif
, kakor navaja reklama?
Vse kar je navedeno povsem drži
wink-1.gif
.
Zanimiv pristop, sicer.

Lp.
to se podpišem kar pravjo, ampak moje mnenje da to ne spada v oglaševalsko akcijo (reklama je ta del, ki se oglašuje operaterja in ne zajema pljuvanje konkurence (pa čeprav upravičeno)). Če že operater mora neki povedat naj to naredi preko svojega medijskega središča.

posebej jaz ki vsak paket vsakega operaterja pretvorim v enak format brez drobnega tiska:
http://www.dreamdesign.si/primerjave/mobilna-telefonija/67-primerjava-med-mobilnimi-operaterji.html

Sedaj pa bo veselje. Mobitelovo reklamo že vidim: svetlomoder oblečen človek je v gozdu in mu ne lovi, rdečemu pa lovi, nato se dogajanje preseli na prešernov trg kjer temno zelen človek ne lovi signala, rdečemu pa vse lovi.
evil.gif

vsaj zame se to zdi neprofesionalna poteza.
Primerjava je že res brez drobnega tiska, a zelo nepregledna. Pa tudi ne upošteva vseh naročniških paketov in dodatnih bonusov kot je zveza oz. po novem tris pri Mobitelu

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ne pozabimo, da je zunaj tudi HTC Tattoo, ki bo vreden svojega denarja
smile-1.gif

Tatooja, sem jaz imel en teden. Ga kupim, pa vse dela OK. Čez 3 dni me je začel zafrkavat touchscreen, ker je bil totalno neodziven. Pritiskal, sem kot zmešan. Potem mi ga zamenjajo. Čez 1 teden isti problemi. Ni vreden cene 250 € (mal denarja mal muzike). Display ima slabšo resolucijo, v Android marketu tudi ne pokaže veliko aplikacij v primerjavi z Magicom ali Herotom. Fotoaparata raje nisem niti probal. Raje odštejem kakšen € več in si kupim Magica ali Herota ali pa kakšen Samsung Galaxy. Pri teh Android telefonih se splača dat mal več denarja in imaš potem mir. Pa sem si najprej rekel, da sem jaz tako mutav, ker je to bil prvi moj mobitel na touchscreen. To je Telefon, ki bi moral biti v predplačniških paketih, glede na kvaliteto.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.907
113
emmm mogoče zato ker je več ali manj vse dražje pri mobitelu, kot pri tušmobilu?
stupid-1.gif

mobitel ima v precej primerih take cene, da je razlika vezave in proste prodaje par 10€
bonk.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dr1m pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:Boš rekel, da ni tako
grin1.gif
, kakor navaja reklama?
Vse kar je navedeno povsem drži
wink-1.gif
.
Zanimiv pristop, sicer.

Lp.
to se podpišem kar pravjo, ampak moje mnenje da to ne spada v oglaševalsko akcijo (reklama je ta del, ki se oglašuje operaterja in ne zajema pljuvanje konkurence (pa čeprav upravičeno)). Če že operater mora neki povedat naj to naredi preko svojega medijskega središča.

posebej jaz ki vsak paket vsakega operaterja pretvorim v enak format brez drobnega tiska:
http://www.dreamdesign.si/primerjave/mobilna-telefonija/67-primerjava-med-mobilnimi-operaterji.html

Sedaj pa bo veselje. Mobitelovo reklamo že vidim: svetlomoder oblečen človek je v gozdu in mu ne lovi, rdečemu pa lovi, nato se dogajanje preseli na prešernov trg kjer temno zelen človek ne lovi signala, rdečemu pa vse lovi.
evil.gif

vsaj zame se to zdi neprofesionalna poteza.
Primerjava je že res brez drobnega tiska, a zelo nepregledna. Pa tudi ne upošteva vseh naročniških paketov in dodatnih bonusov kot je zveza oz. po novem tris pri Mobitelu

Kolikor je videti je predstavljena čista ponudba posameznega operaterja, brez dodatnih bonusov, kajti več ali manj vsi ponujajo dodatne bonuse, vendar korist teh bonusov izhaja iz osnove, katera je zgoraj predstavljena
wink-1.gif
.

Torej višja ko je osnova, nekako manjša korist je od bonusa, saj je strošek konec meseca lahko enak
grims-1.gif
.

Sicer pa tudi od Tušmobila ni zajet bonus recimo, povezava 4-ih preko TUŠ kartice, kjer se dejansko zastonj pogovarjajo, zbirajmo minute program za klice po SLO, popust na naročnino 25%, ipd.
wink-1.gif
.

Lp.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
no, tisti ki uporabljate Tušmobilov GPRS ta mesec malo pazite. Začela se je spet pojavljati napaka, ki je bila odkrita in odpravljena prejšnjo jesen.

Napaka pa je, da če si na Tušmobilovem omrežju se ti zračuna GPRS prenos podatkov kot če bil na Mobitelovem omrežju. Na račun tega mi je tušmobil ta mesec že neupravičeno zaračunal 57 €. Finta pa je v tem, da če sistem ne ve na katerem omrežju si: mobitelovem ali tušmobilovem ti zaračunajo kot da bi bil na m@ omrežju. Decembra 2009 so topopravili, ko so pa dali še 1 GB prenosa podatkov ta mesec pa se je napaka spet pojavila.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
jaz osebno uporabljam ta 1gb že od 1.11.2009 do danes in se mi ni čisto NIČ dodatno zaračunalo! uporabljam pa večino spletnih strani (od googla, najdi.si, avtonet, facebok, msn...)

prijavljen sem pa na tuš omrežju. najbolje, da se ROČNO prijaviš na tuš omrežje!! nemogoče da se ti je to zgodilo - če se ti pa je, pa si vsekakor upravičen reklamacije računa!

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
no, tisti ki uporabljate Tušmobilov GPRS ta mesec malo pazite. Začela se je spet pojavljati napaka, ki je bila odkrita in odpravljena prejšnjo jesen.

Napaka pa je, da če si na Tušmobilovem omrežju se ti zračuna GPRS prenos podatkov kot če bil na Mobitelovem omrežju. Na račun tega mi je tušmobil ta mesec že neupravičeno zaračunal 57 €. Finta pa je v tem, da če sistem ne ve na katerem omrežju si: mobitelovem ali tušmobilovem ti zaračunajo kot da bi bil na m@ omrežju. Decembra 2009 so topopravili, ko so pa dali še 1 GB prenosa podatkov ta mesec pa se je napaka spet pojavila.

BTW: decembra 2009 še sploh nismo bili
hysterical-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

Pa ravno sedaj ko na veliko reklamirajo "čisti računi"
evil.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

evil.gif

Kako kaj fake vstopnine za Vodafone Live?
evil.gif

Za razliko vas, mi račune preden gredo v tisk preverimo in popravimo morebitne napake.
grims-1.gif

Ogo

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

evil.gif

...pa njemu so na čisto 57 ojro drpnili...

evil.gif

jolene1984

Pripravnik
13. avg 2009
52
0
6
Oj ali morda kdo ve ali bo imel tušmobil OMNIO 2 (I8000), glede nato da anj bi jo imel mobitel že v začetku decembra (je v katalogu december na strani 28: http://katalog.mobitel.si/). Tukaj pipše, da naj bi imel mobitel omnio ekskluzivno (ali morda kdo ve za koli časa je ponavadi ta ekskluziva)

hvala

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.