Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
49€ za 50 paket je dobra cena, če ta podatek drži
evil.gif

Manjši popravek
zmaga.gif

@naliM:
grin1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ampak trenutno je na tapeti Tusmobil ... ne sedaj spreminjat teme... Ko se bo kdo spravil na druge, pa komentiraj to....
Ti znas ponavadi zadeve obrnit cisto okoli... predvsem verjetno z namenom, da se drek premesa
evil.gif
ni na tapeti tušmobil, ampak APEK. Če se kaj zgodi bo nastradal APEK, ne Tušmobil - ker ni on sestavil splošnih pogojev razpisa. Tušmobil bi bil edinoma kriv če je Tušmobil nekoga podkupil na APEKu.

Če tušmobilu vzamejo frekvence bo šel tuš v tožbo in jo dobil. Tukaj ne govorimo o milijonskih odškodninah ampak v 10 milijonskih odškodninah. Na APEKu pa lahko padajo glave zaradi tega.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zadaj je gotovo tudi politika... in sem skoraj preprican, da tudi Tus ni cisto nedolzna ovcka pri vsej tej igrici...
smile-1.gif
jaz sem tudi prepričan da je 90% politika ustvarila Tušmobil. Zaradi tega, ker država noče prodati Mobitela, tako Evropski komisiji predstavlja, da se bori za konkurenčnost v naši državi.

Če ne bi bilo 3 mobilnega operaterja bi evropska komisija zagotovo že zahtevala prodajo Telekoma Slovenije pod 50 %. In tako so se naši politiki spretno zavarovali nacionalni interes.

Drugače že pred nakupom Veginih frekvenc je tušmobil bil že registriran kot MVNO operater.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
novo: lahko vzameš 30% popust na naročnino, če ponovno skleniš aneks.

Torej paket tušmobilvesolje s tem popustom stane 14,08 €.

Pa ukinil so tistih 5 €, če greš na nižji paket.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Upajmo, da si bo Tušmobil omislil tudi prodajo prihajajočih Nokij Droida . To bi bila dobra poteza v smeri pridobivanja novih "naprednejših" naročnikov in ohranjanja starih.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Sam sem že nekaj časa brez vezave in bi me za njo pridobil tisti operater, ki ponudi dober telefon, recimo kak od predhodno naštetih, za sprejemljivo subvencionirano ceno (okrog 300 €) v paketih "srednjega" razreda (pod 30 €). Pri tem dajem prednost Mobitelu in Tušmobilu, ker me pri Simobilu moti zaklepanje telefonov. Ta omejitev zna biti zelo zoprna v tujini (za uporabo tuje SIM kartice).

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
pa je tudi tuš začel spreminjati svoje pogoje:

Vse uporabnike paketa tušmobilBREZ obveščamo, da z 19.12.2009 stopi v veljavo naslednja sprememba:

"Naročnik razume in se strinja, da je z namenom izpolnjevanja zahtev postopka, ki je predpisan za namen izvajanja prenosljivosti številk, v zadnjem obračunskem obdobju pred prenosom številke k drugemu operaterju dolžan ustvariti najmanj 1,00 EUR prometa prek MSISDN številke, ki jo uporablja v paketu tušmobilBREZ."

Od 1. 12. 2009 lahko zbrane minute koristite za vaše klice iz Tušmobil omrežja v vsa fiksna in mobilna omrežja v Republiki Sloveniji.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
pa je tudi tuš začel spreminjati svoje pogoje:

Vse uporabnike paketa tušmobilBREZ obveščamo, da z 19.12.2009 stopi v veljavo naslednja sprememba:

"Naročnik razume in se strinja, da je z namenom izpolnjevanja zahtev postopka, ki je predpisan za namen izvajanja prenosljivosti številk, v zadnjem obračunskem obdobju pred prenosom številke k drugemu operaterju dolžan ustvariti najmanj 1,00 EUR prometa prek MSISDN številke, ki jo uporablja v paketu tušmobilBREZ."

Od 1. 12. 2009 lahko zbrane minute koristite za vaše klice iz Tušmobil omrežja v vsa fiksna in mobilna omrežja v Republiki Sloveniji.
tole je vrjetno mišljeno za zbirajmo minute, da bodo veljale samo iz Tuš omrežja... promet morš met pa vrjetno zato, da ti lahko izdajo račun, saj gre za naročniško št. za katero pa morš met račun za izvedbo prenosa...

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
HTC Hero je na voljo v paketu:

T50 za 49€
T35 za 149€
T30 za 199€
T25 za 249€

Manjši paketi vas pa ne zanimajo, ane
smile-1.gif

lp

Valjda, da marsikoga zanima tudi cena za paket tušmobilvesolje. Prav tako, kako je s cenami v primeru 12 mesečne vezave, če je ta še vedno v ponudbi.

EDIT: Prav tako je zanimiv paket 15, ki ima 1GB prenosa podatkov.

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Odlična cena za "Vesolje", denimo ceneje kot pri Mobitelovi 33 (299€). Vsekakor vredno razmisleka, je pa za počakat še na prihod in morebitno ponudbo HTC HD2, Droida, N97 mini in N900.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
V pripravi so telefoni, samo morš vedt, da bodo potem decembra vsi operaterji zasipali stranke s svojimi ponudbami...
HTC HD2 pa, roko na srce, ne vrjamm. WM se niso nevem kolk prodajali..
Ne me pa zdej za besedo držat. Pusti se presenetit. Če pa že pride, bo pa cena za zjokat (beri: podobno kot N97 sedaj-glede na nabavno ceno telefona)...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Vem, da WM niso ravno popularni, ampak sem prebral neke komentarje, da HD2 deluje super, prav v nasprotju z dosedanjimi izkušnjami WM telefonov. Saj, če bo cenovno nekje kot N97, je to po pričakovanjih.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ne pozabimo, da je zunaj tudi HTC Tattoo, ki bo vreden svojega denarja
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.