Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
49€ za 50 paket je dobra cena, če ta podatek drži
Manjši popravek
@naliM:
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
49€ za 50 paket je dobra cena, če ta podatek drži
ni na tapeti tušmobil, ampak APEK. Če se kaj zgodi bo nastradal APEK, ne Tušmobil - ker ni on sestavil splošnih pogojev razpisa. Tušmobil bi bil edinoma kriv če je Tušmobil nekoga podkupil na APEKu.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ampak trenutno je na tapeti Tusmobil ... ne sedaj spreminjat teme... Ko se bo kdo spravil na druge, pa komentiraj to....
Ti znas ponavadi zadeve obrnit cisto okoli... predvsem verjetno z namenom, da se drek premesa
jaz sem tudi prepričan da je 90% politika ustvarila Tušmobil. Zaradi tega, ker država noče prodati Mobitela, tako Evropski komisiji predstavlja, da se bori za konkurenčnost v naši državi.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zadaj je gotovo tudi politika... in sem skoraj preprican, da tudi Tus ni cisto nedolzna ovcka pri vsej tej igrici...
tole je vrjetno mišljeno za zbirajmo minute, da bodo veljale samo iz Tuš omrežja... promet morš met pa vrjetno zato, da ti lahko izdajo račun, saj gre za naročniško št. za katero pa morš met račun za izvedbo prenosa...Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
pa je tudi tuš začel spreminjati svoje pogoje:
Vse uporabnike paketa tušmobilBREZ obveščamo, da z 19.12.2009 stopi v veljavo naslednja sprememba:
"Naročnik razume in se strinja, da je z namenom izpolnjevanja zahtev postopka, ki je predpisan za namen izvajanja prenosljivosti številk, v zadnjem obračunskem obdobju pred prenosom številke k drugemu operaterju dolžan ustvariti najmanj 1,00 EUR prometa prek MSISDN številke, ki jo uporablja v paketu tušmobilBREZ."
Od 1. 12. 2009 lahko zbrane minute koristite za vaše klice iz Tušmobil omrežja v vsa fiksna in mobilna omrežja v Republiki Sloveniji.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
HTC Hero je na voljo v paketu:
T50 za 49€
T35 za 149€
T30 za 199€
T25 za 249€
Manjši paketi vas pa ne zanimajo, ane
lp