Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
...ali lahko, če sem prenesel številko iz Mobitela na Tuš, po plačilu pogodbene kazni le to prenesem nazaj na Mobitel?
Kazen naj bi bila okrog 650€....
stupid-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
...ali lahko, če sem prenesel številko iz Mobitela na Tuš, po plačilu pogodbene kazni le to prenesem nazaj na Mobitel?
Kazen naj bi bila okrog 650€....
stupid-1.gif

Seveda lahko preneses... Niti ti ni treba placevati pogodbene kazni... lahko enostavno naprej placujes narocnino pri starem operaterju... ce se ti to bolj splaca...
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
"Ce kdo ve za kaksen tak primer pri Mobitelu (Itak) ali pri Si.mobilu (Orto) naj pa pove... "

Jest, jest ti povem da jih je bilo kar nekaj danih iz Orta, Orto smarta in tudi že Orto u nulo na paket, ki je bil določen,... in to redno,...
za mobitel pa vemo da so vsi penzionerji in študenti,...tam pa res ne poznam nobenega ki bi mu menjal paket,...

b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Zdaj imam Tuš50...
stupid-1.gif

Malo prehuda
shocked-1.gif

Sam tle mi pa neki ni jasn. Če je kazni 650 €, se ti to ob za 35€ ugodnejši naročnini na M@ splača šele pri še več kot 18,5 mesecih vezave na Tušu.
bonk.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Glih včeri je en v Tušu v CE želel vzeti Vesolje, pa prenesti svojo cifro iz S!, kjer pa se je ravno par minut nazaj odjavil
evil.gif
Ne vem, če so ga potem na S! še priklopili nazaj al ne. Bo pač mel novo številko.
Glede na to, da je dijak/študent, pa ne vem, če bo ta paket res toliko ugodnejši zanj.

Je pa res, da bo mogu S! dat še kak Orto ven, ki bo vključeval vsaj neki prenosa podatkov. Denimo za 12 € z 2 G. Al pa še kake minute v stacionarno, M@. Drugače bo začel izgubljat obstoječe naročnike.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
nekaj me zanima, vidim da tukaj obvladate...
torej, ce prestopim z mobitela na tusmobil. kako je ko nimas signala,(okolica kamnika), in se preklopi na mobitelovo omrezje, veljajo vse zakupljene minute,( vzel bi tus 30, brez telefona), ali je ko loviš signal z mobitela tarifa 10 centov? skratka, tiste minute veljajo na bilokateri način, ali so vendarle kake fore vmes? če nikoli ne bom pokuril vec kot 300 minut, ne bom presegel 100 sms-ov in ne bom z telefonom surfal po netu, potem ne bom nikoli plačal več kot 30 evrov, ali pač?
hvala

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Točno kot si napisal. Minute, smsi in mmsi veljajo povsod, tudi če si na mobitel omrežju, prav tako če ne boš surfal po netu, garantirano ne boš plačal več kot 30eur.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Točno kot si napisal. Minute, smsi in mmsi veljajo povsod, tudi če si na mobitel omrežju, prav tako če ne boš surfal po netu, garantirano ne boš plačal več kot 30eur.

a tud če iz/v tujino kličeš?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.636
4.367
113
To pa ne !!!! Samo imajo nižje cene za klice v Tujuno kot Mobitel. Zmagovalec tukaj je pa itaq T-2.

mobiforum3

Pripravnik
21. nov 2008
33
0
6
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
Glih včeri je en v Tušu v CE želel vzeti Vesolje, pa prenesti svojo cifro iz S!, kjer pa se je ravno par minut nazaj odjavil
evil.gif
Ne vem, če so ga potem na S! še priklopili nazaj al ne. Bo pač mel novo številko.
Glede na to, da je dijak/študent, pa ne vem, če bo ta paket res toliko ugodnejši zanj.
če ne februarja, pa od marca zagotovo
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik zino pravi:
morda kdo kaj ve, če bodo kaj spreminjali telefone v ponudbi?

Ja...jaz sem 100% preprican, da jih bodo
grims-1.gif
in tudi tisti, ki to vedo, ne smejo tega javno pisat ... tako,d a bos to izvedel sele takrat, ko bodo aparati dejansko v ponudbi... ali pa mogoce kaksen dan ali dva prej...

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Pa saj se ponudba telefonov stalno dopolnjuje. Mislim, da Tuš sploh nima nekih akcij, kjer naenkrat izdajo več telefonov - jih pa stalno dodajajo svojo ponudbo. Tako da je treba spremljat njihovo spletno stran, pa bo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.