Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Glupa poteza zato, ker so všteti klici samo v lastem omrežju. Pa kje jim je logika??!??

Če bi tuš želel res povečat delež uporabnikov in jih nekaj pridobit iz džabesta, bi moral za ta isti paket omogočit klice kamorkoli, omogočit sms/mms kamorkoli itd.. Pa še kaka moneta nebi bla slaba..

Ko bo dnar za plačilo pogodbene kazni, grem direkt nazaj na mobitel. Pa nimam nobenih pripomb glede omrežja, itak sem 90% še vedno na mobitelovih baznih, samo da pa bom plačeval še leto pa pol 2krat tolko , kot bi na mobitel džabestu, in za majn minut, pa nobenega paketa renosa podatkov , no go...

Sem upal, da bodo res kaj dobrega naredli pri tušu, kot odgovor na džabest, ampak da pa sproducirajo taki paket, ki je mogoče uporabn za 10% naročnikov tuša...
bonk.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
SMS in MMS je omogočen kamorkoli. Le originirati mora iz Tušmobil omrežja, da pade v zakupljene količine. Enako GPRS.
wink-1.gif

Omejitev destinacije je torej samo za zakupljene klice v tem paketu.

Ogo

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.636
4.367
113
No Predlog za Vesolje2
500 min v vsa omrežja( no lahko je samo iz Tuševih baznih)
1000 min v Tušmobilu( lahko je samo iz Tuševih baznih)
2 GB prenosa (lahko tudi samo v TUŠ omrežju)
500 SMS
100 MMS ( lahko tudi samo tuš)
Pri gostovanju v MOBITELU pa Minute grejo 2 minuti dobroimetja za 1 minuto pogovora)
Cena pa cca 15 do 19€ mesečno...
Pa ponudba velja za vse!!!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa teh zakupljenih minut je ogromno. Jaz pridem s 500 min na mesec skozi.Pa kakih 150-250 sms na mesec mi je tudi dovolj. Da pa bi še poleg plačeval nezakupljene. Nimam tolko dnara, da bi ga tak trošil...
Pa na tušmobil bazne bi moral bit priklučen, da bi koristil pogovore? Doma, pa na faksu in v Mb sem 95%, in sem priključen samo na Mobitelove bazne, ker tuševih še ni. Torej pomeni, da sploh nebi koristil zakipljenih minut?? Še dodat udarec, za vse tiste, kateri tega ne vejo.Sem malo preletel drobni tisk, pa tega nisem videl..

Pač, meni je paket totalno neuporabn..Pa verjamem, da je še zelo dosti takih uporabnikov, kot sem jaz, kar nebo ničkaj ugodno vplivalo na tuš. Žal

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Če je tebi neuporaben, ne pomeni, da je vsem. Maribor je pa že dokaj dobro pokrit s Tušmobil signalom.
Noben te ne sili menjavat operaterja ali paket.
Se mi zdi, pa da ste nekateri z dokaj utopičnimi pričakovanji. Za 15 EURov bi radi super duper telefon, zilijon reči brez omejitev in še zlati Rolex?

Ogo

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Točno tako. Prva stvar, ki mi je prišla na misel, ko sem prvič videl vse skupaj je bila "a so ti resni?".
Tuš bi (glede na to de je vesolje brezmejno) lahko simbolično vključil vsaj unlimited data plan. Bi vsaj tisti, ki imajo razkošje živeti v bližini njihove bazne postaje imeli "mobilni broadband" (z laptopom s kuhinje v dnevno!).

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne gre se meni za telefon. Sem zaj (pred pol leta) po 3 letih komaj spet vzel nov telefon pri operaterju. Meni je pomembno, da dobim čimveč "vsebin" za čimmajn denarja. Sem pa šel na tuša, ker je do novega leta imel najbolšo ponudbo zame, pri mobitelu pa sem mel 35 eur in več, z džabestom se pa je to krepko spremenilo. Ja, 2 meseca prehitro sem šel na tuša oz. če bi počakal, nebi nikoli bil tušev naročnik.Pa nas je kar nekaj takih... Tale tušev paket bi lahko bil bomba, samo ni...
frown-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
smile-1.gif
Konkurenca je vedno dobrodošla. Samo čas je v teh časih tako pomemben, kot še ni bil nikoli. Pa treba je gledat na prihodnost operaterja in s takim paketom Vesolje po mojem (itak ne vem, kak vse to laufa ) nič kaj dobro ne kaže.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jebeš džabest, če ni namenjen vsem. Ga je fajn vzet pri 29tih letih, čez eno leto te pa vržejo na osnovni paket, ki pa ni več tako poceni, ti se pa po možnosti zavežeš zarad telefona. Juhu, nimaš kaj :]

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
No, sej pa na vlko oglašujejo da je paket do starosti 30 let. Pa ti niso povedli uslužbenci, da neboš mogel cel aneks izkoristit na džabestu?? Pol je itak to njihova zavedna ali nezavedna napaka...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Nič ne oglašujejo na veliko, da je do starosti 30 let. To je vse v malem tisku. V velikem tisku pa seveda Ðabest, vse zastojn, ulala, tralala.
smile-1.gif

Ogo

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Jebeš džabest, če ni namenjen vsem. Ga je fajn vzet pri 29tih letih, čez eno leto te pa vržejo na osnovni paket, ki pa ni več tako poceni, ti se pa po možnosti zavežeš zarad telefona. Juhu, nimaš kaj :]
tožit Mobitel ne preostane drugega
bonk.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Paket Džabest lahko izberete mladi v starostni skupini od 15 do vključno 30 let.

Torej če si podpisal pogodbo , ko si bil star 29 let, lahko uporabljaš paket dokler ne dopolniš 31 let! In če te razumem, so te oz. ti bodo spremenili paket , ko si star 30 let??
crazy1.gif

Nimaš kaj drugega, kot da jim javiš da so zajebali in ti pač naj zaj greko kakorkoli na roko.
zmaga.gif

Sicer pa dovolj offtopic-a.

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
To je vedno tako. In navadno eni in isti. Se posebej pa so glasni tisti tici, ki dolocenega operaterja ali storitve sploh ne uporabljajo; klatijo pa cez, da dobivam migreno.
Lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Zanimivo, da noben ne joka okrog tega detajla Ðabesta. Tuš je pa fej in fuj.
smile-1.gif

Ogo

Mogoce pa zato, ker pri ITAK paketih se nisem slisal, da bi komu spremenili paket v kaksnega drugega, ko je presegel 31 let... ceprav v splosnih pogjih pise, da se tocno to naredi... Na drug paket je potrebno zamenjat zgolj, ce zelis spet nov telefon in podaljsati aneks...

Ce kdo ve za kaksen tak primer pri Mobitelu (Itak) ali pri Si.mobilu (Orto) naj pa pove...
grims-1.gif

In tudi cez druge operaterje se dosti jamra... samo Tusmobilovci tega nocete slisati ali pa enostavno preskocite take zadeve
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.