Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Podjetje TUŠ TELEKOM d.d. in Tušmobil d.o.o. svojim uporabnikom omogoča širok spekter internetnih dostopov, komunikacijske glasovne storitve, storitev IP-televizije, mobilno telefonijo ter tehnološko napredne pakete za dom ali pisarno. Tokrat se bomo z razstavnim prostorom predstavili v luči IP televizije in mobilne telefonije. Zainteresiranim obiskovalcem bomo tako s harmonizacijo internetnih in TV tehnologij pričarali novo TV izkušnjo.

V okviru mobilne ponudbe smo pripravili tako posebne poslovne kot tudi naročniške pakete, ki vključujejo telefone za še tako zahtevne uporabnike.
Pridite in se pozabavajte v prijetnem okolju mobilne telefonije, interneta, televizije, filmov in nagradnih iger.

Obiščite nas med 10.09. in 17.09.2008 na MOS-u v Celju v hali L1, prostor 35.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če je, se definitivno splača it pogledat...
evil.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Berem tole tvoje. Tudi jaz sem revež pri Debitelu
bonk.gif
Me odira ko merjasca, pa sem običajni, celo šparovni porabnik. Od tega meseca dalje nisem več Debitelova.

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
managerka pa ima orto v nulo,...
hysterical-1.gif

b
pol managerka ni bila zadovoljna s simobilom ker so izbrali tušmobil
smile-1.gif

Ena najpopularnejših najstniških zasedb, ki bo ta vikend koncertirala v ljubljanski Hali Tivoli, si je za ponudnika telekomunikacijskih storitev v času bivanja v Sloveniji izbrala Tušmobil. Med bivanjem pri nas bodo vsi člani RBD lahko brezplačno govorili po Tušmobilovih mobilnikih. Te pa bodo s svojim podpisom na koncu podelili šestim svojim oboževalcem, ki bodo sodelovali v Tušmobilovi RBD nagradni igri.

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Noh ein malo pa ih kome.

Samo dolocene zadeve se moramo z zeleno glisto razcistiti, potem pa. :))))))))))))))))))

Lp

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Živijo, ali morda veš, kdaj bojo v Ljubljani dobili HTC Diamond? Namreč, nobenemu se sanja ne- ne v Tušmobilovi prodajalni ,ne v info centru?!
Lp

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pri orto smart u nulo (al kaj je že) dobiš Nokio 5000 za 1€. To je sicer res. imaš pa prou... Kaj pa, če večinoma kličeš v M@ ali TM? me zanima, kolk je pol velik račun...
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
telefoni po 1 € npr. na paketu smart 20

LG KG800 black / white
Nokia 5000
Samsung SGH-J700v
Samsung SGH-ZV60 live!
Samsung SGH-X520
Samsung SGH-X550
Sony Ericsson V640i live!
cheer.gif

Res pa je da se ne gremo take subvencije kot tuš
17758-icon_confused.gif

pa saj to je vaša stvar

b

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Smart 20 paket je bil meli prvi mesec kulski. Drugi mesec so pa že bli problemi, ker je bila spet položnica cca. 50€. Zakaj? Ker sem v S! klical za 200 min, na druga omrežja pa ohoho minut...
crazy1.gif
.

Ti napišem seznam telefonov pri TM za paket, ki ima isto 1000 min (vendar kamorkoli v SLO), za 1€?
grims-1.gif

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pri orto smart u nulo (al kaj je že) dobiš Nokio 5000 za 1€. To je sicer res. imaš pa prou... Kaj pa, če večinoma kličeš v M@ ali TM? me zanima, kolk je pol velik račun...
grims-1.gif
Tudi Tušmobil ima od paketa Tušmobil10 Nokio 5000 za 1 €
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.