Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
je pa navigacija dosti bolj komot kot pa spraševanje folka kje je ta in ta ulica, hišna številka,...

l.p. b

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Res je. Mesto že najdeš, ulice pa ne tako na easy. Da o hišnih ne govorim...
Zame je navigacija že po Slo zelo uporabna in dejansko prihrani čas, če druzga ne čas, ko doma gledaš po TIS ali Najdi.si zemljevidu in razmišlješ, kjer moraš vse zaviti da prideš do cilja.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Še vedno ne vidim problema... jaz si na najdi.si zemljevidu ogledam zadevo, če se mi zdi komplicirana jo sprintam in to je to... do zdaj še nisem izgubil omembe vrednega časa, da bi kaj našel...

Takšne so moje izkušnje in mnenje...
smile-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Jah, seveda, pol pa je tu še mah in zvezde, kdo sploh rabi navigacijo ...
rolleyes-1.gif

Btw, si že kdaj iskal koga v Halozah s sprintano mapico iz najdi.si?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
probaj enkrat najti zagrebški živalski vrt sredi poletja na višku gradbene sezone,...
tudi z navijem težko,.. ko te zadeva pošlje direktno v razkopano ulico, zadaj leti tramvaj ti pa nimaš kam
uf-1.gif

v zadnjem trenutku odvije ti spizdiš od tam in ene tru ulice pelješ naravnost
hysterical-1.gif

mislim da ti najdi si nebi prišel prav,... upoštevaj tudi enosmirne
hysterical-1.gif

b

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Nekateri prav iščejo izgovore kot dokaz, da navigacije ne potrebujejo. Sprijaznite se: je zelo uporabna in prihrani kar nekaj časa ter živcev. Pa še cenovno dostopna je.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Btw, si že kdaj iskal koga v Halozah s sprintano mapico iz najdi.si?

Ravno tukaj bo najdi.si ali Tis v veliki prednosti.

Hišne številke na periferiji
ne-ne-1.gif

Prava uporabnost je v mestih in tujini.
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Gogy: z navigacijo je podobno kot z mobilnikom. Pred 10 leti so me čudno gledali zakaj ga imam čeprav nisem nek poslovnež in je vsak rekel da ga ne rabi saj ima hišni telefon...

Drugače je pa pri navigacijo hudo varljivo, ker se na zadevo neverjetno navadiš in razvadiš. Še kadar človek išče lokacije, kjer je že parkrat bil, si je kamot nastavit cilj, pa ne rabiš nič več razmišljat. Če te vmes še opozarja na lokacije, kjer čakajo cigani, je zadeva vredna še toliko več
smile-1.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Mogoče želijo nekateri skomunicirati, da pravi moški ne potrebujejo navigacije?

Ma ravno moški jo rabijo - ker oni ne sprašujejo ljudi za pot. In ker so na gadgete, če smo ravno pri klišejih
wink-1.gif

Sicer pa težko razumem tiste z argumenti, da je to čist odveč. Meni se je že od začetka zdela zelo uporabna storitev. Strinjam pa se, da je to še ena stvar za razvajanje možganov. Se mi je zadnjič zgodil, da mi je crknla baterija na mobilcu, ko sem nujno morala nekam poklicat in se v tistem nisem mogla NOBENE znane številke spomnit, ker vedno kličem iz imenika. Pa si načeloma dobro zapomnim številke. Dokler ni bilo imenikov, smo imeli vse v glavi.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Vsekakor NE mislim, da mi ki ne uporabljamo navigacije prednjačimo kot pravi moški. Stvar je seveda zelo uporabna. Zadnjič so prišli fantje od nevemkod si zapisali ulico in prišli v podutik namesto v šentjakob... narobe so zapisali ulico.

Nič hudega...

Kot ste sami navedli, začeli smo se podrejati računalnikom in se 101% zanašati nanj
smile-1.gif

pa vsekakor to NE bo mobilni telefon z vgrajeno navigacijo
cheer.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.