Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje ne smejo pokazati, ker ga ne prodajajo uradno... in da ne bi se dodatno "drazili" Apple
evil.gif
...

Dosedaj so ga prodajali od konca lanskega leta dalje...samo nikjer na spletni strani ni bilo niti z besedicvo omenjeno, da ga dejansko prodajajo...
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Novi serviser je Mobitelov pooblaščen prodajalec iz Maribora.

Kateri pa? In kaj je s tistimi, ki imajo v garancijskem listu napisano, da je pooblasceni servis Biral d.o.o.?

Ali za ostale mobilnike potem isto velja, da ni vec Biral pooblasceni serviser... Ker kot vem, je bil naveden pri vseh mobilnikih, ki so bili kupljeni izven Slovenije oz, ki niso bili nabalvjeni preko uradnih uvoznikov ...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pooblaščen serviser je Sgerm d.o.o. iz Maribora. Tudi uzadi na garancijskem listu je tako napisano.

Po novem se tudi M@ meni za nabavo iPhonov...Kolk je to res, bo treba počakati na pristojne..

Srecko

Zelenc'
21. apr 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pooblaščen serviser je Sgerm d.o.o. iz Maribora. Tudi uzadi na garancijskem listu je tako napisano.

Po novem se tudi M@ meni za nabavo iPhonov...Kolk je to res, bo treba počakati na pristojne..

Sgerm

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Nič po novem. M@ se že dolgo meni za nabavo iPhonov, vendar je Applu Slovenija zadnja briga na svetu...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Zadnji

Danes presenečeno ugotovim, da zgrešeni klic pri Tušmobilu dela.

Zanimivo se mi zdi, da se ti ne izpiše številka ampak celo ime, če imaš v imeniku tistega kateri te je klical v času nedosegljivosti.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
e gospodič če bi bral temo, ki sem jo jaz odprla (naslov je par vprašanj - tušmobil) bi bil o tem obveščen že par dni prej
tongue-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Jebiga bolj poredko zaidem v ta del foruma.

Sem predvideval, da bom to informacijo našel tukaj v sticky temi katera je za takšne novosti namenjena
tongue-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jah jst odgovorov nism niti iskala tu, ampak sem kar temo odprla, no pa se je razvil do te mere, da smo izvedeli, da se izpiše ime, če imaš osebo shranjeno v imeniku in da nam je všeč tudi sama oblika sms-a
wink-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
No, tole pa je novo
smile-1.gif

NOVA predplačniška tarifa Balkan ekspres
Nova predplačniška tarifa Balkan ekspres vam omogoča ugodne klice v stacionarna in mobilna omrežja izbranih držav balkanskega polotoka (Hrvaška, BiH, Srbija, Kosovo, Črna Gora, Makedonija in Albanija).
S predplačniško tarifo Balkan ekspres kličite za samo:

* 0,1500 €/min v stacionarna omrežja izbranih držav Balkanskega polotoka
* 0,3000 €/min v mobilna omrežja izbranih držav Balkanskega polotoka
* 0,1500 €/min v stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji

Prednastavljena predplačniška tarifa v predplačniškem paketu Tušmobil je tušmobilmini.
Za vklop tarife Balkan ekspres vtipkajte *121*1# in pritisnite tipko za klic.
Za izklop tarife Balkan ekspres vtipkajte *121*2# in pritisnite tipko za klic.
Za preverjanje statusa tarife vtipkajte *121*3# in pritisnite tipko za klic.

Vklop tarife Balkan ekspres stane 1 €, izklop pa je brezplačen.

Nazadnje urejeno:

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Pooblaščen s strani Tuša pomeni natanko toliko kot, da ga pooblasti Halil s tarifo Balkan Express.
Pooblaščen s strani proizvajalca je pa druga štorija.
Film, ki ga Tuš ne bo videl.

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Novo pri MirkoMobil, namesto Telekom Srbije podružnica Ljubljana, lahko postane Telenor Slovenije.
smile-1.gif

Tretja varijanta je, da ostane MirkoMobil. Če obresti ne bodo še naprej rastle in Mirkotu ne zmanjka keša za kaj drugega. Ta prvo, se bo sigurno zgodilo, ta drugo ...
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.