Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
hja, za reklamo je treba plačat. in on je zelo agresivno reklamiru tušmobil. ker ima 100% nekaj od tega, naj plača kolikor mu bo pač maverickT reku in potem ga ne bodo več blokiral.
priden.gif
da razčistimo kaj me kdo sponzorira.

1. Tušmobil in Tuš Telekom me ne sponzorirata. Je pa res da sem ta teden Tuš Telekomu poslal prošnjo za sponzorstvo. Imam malo možnosti ker že sponzorirajo forum070.
2. sem lastnik tusmobil.info => bivši lastnik domene domene ni podaljšal => kar sem za domeno plačal 12,90 €
3. moj portal trenutno gostuje pri nekem kolegu => zastonj => trenutno iščem svoj server

Da še enkrat razčistimo da me ne sponzorira ne Tuš ne Tušmobil. Če me pa bo bom pa to tudi na Alterju uradno obvestil.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ne ampak jaz te res ne štekam. Sta samo dve opciji. Ali imaš žlahto/bejbo/fanta in bodobno na Tušu al pa si pač
bonk.gif

Mislim ker ne vem v čem je joke da si tako močan simpatizer enke firme (pa nima veze če je to Tuš, Simobil al pa Luka Koper) in se z njimi tako ubadaš če imaš od tega točno 0 oz. še manj kot nič, prov najdeaš s temi forami že. Tko da ne vem bi blo pa fajn če vsaj poveš da je prva opcija, ker druga pa res ne vem no....
Pa nimam nič osebnega proti tebi (ker te ne poznam osebno) ampak model...a nimaš boljšga cajta kot se ukvarjati z nečim kar ti samo čas krade in nimaš od tega. A te vzburja al kaj ker si v
"središču" tle na Alterju v tej temi? Ne vem? Forum lahko odpreš na miljon tematik, enako je z portali,..karkol, res ne štekam zakaj bi vse to počel čist tako iz lepega miru?
wink-1.gif

Lahko pa meni nov page postaviš?
evil.gif

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Božo, Božo...
Si pa laik prve vrste.

IP ban?
hysterical-1.gif

Ti ga ne privoščim.
Zaklenjeni so samo tvoji levi, desni, sredinski, bananasti profili.
Ne želi si, da banam "matico".

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Пас Риско једе месо.
smile-1.gif

Ого

... klopa klapa, i tako vse od zore do mraka ... klopa klapa (iz iste bukve). Vodenicar Sima se za novi rod pionirckov !

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
no zdej ko so se nekatere stvari razčistile, se lahko mojstri spet posvetite tematiki...da bomo še ostali obiskovalci foruma zvedeli kakšne novosti se kaj obetajo in kaj je novega na sceni
wink-1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Sicer pa vsakomur svoje, ti kar veselo na delo, te pa res ne štekam. Če že rad postavljaš take zadeve vsaj kaj koristnega potegni iz tega..nared portal za prodajalce Kraljev ulice magari
tongue-1.gif

Lahko pa meni nov page postaviš?
evil.gif
Forum je le ena izmed mojih hobijev. Trenutno delam 2 podjetjema spletno stran, izdelujem tudi loge za podjetja, kolesarim, zdej že s frendi pripravljamo nov 15-30 minutni film. Dela mam dost
grims-1.gif

če hočeš ratat nekaj več v današnjem kapitalizmu moraš garat
cool-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a še vedno si tok butast da greš tako reklamo delat zastonj
hysterical-1.gif

jz pravm da ti tok nakladaš da počas še sam seb začenjaš vrjet
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nej počne kar ga veseli, ampak nej ne naklada da tako obsedeno obnašanje ni plačano, ker noben ni tok butast.
rolleyes-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Zakaj je pa butast, če dela "zastonj"? Mogoče se mu bo pa v prihodnosti tole glede tuša še dobro obrestovalo, nikoli ne veš... Sploh ni bustast, prej pameten =)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zato, da ga za male pare ne kupi konkurenca, ker je očitno zmožen prav fanatičnega hvalisanja. Raje si ne predstavljam, kakšne bi zganjal, če bi se mu Tušmobil zameril.
Če bi bil jaz Marko Fujs bi mu dal kakšnih 300 EUR mesečno pa je.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
A misliš tisto, kjer je napisano Nokya? 2 SIM pa itak rabiš, da lahko še podatke prenašaš pri Simobilu ali Mobitelu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.