Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

EuroDJ4

Zelenc'
7. maj 2008
1
0
1
To je po mojem dobro da je Telekom Srbija postal solastnik Tuš Telekoma.

Konkurenco pa bi moralo drugo skrbet. Drugo leto bo prodaja 80 % deleža Telekoma Srbije. In komu se bo to prodajalo. Kakor jaz vem T-Mobile v Srbiji še nima svojega operaterja
wink-1.gif

Kaj pa veš če T-mobile ni kupu Telekoma Slovenije bo lahk v Slovenijo prišel prek Srbov
smile-1.gif

eurodj5

Zelenc'
7. maj 2008
1
0
1
to pa ni lepo da me skoz blokirate. kot vidš si blokiral bitch munhen moj IP in moj vzdevek pa sem še vedno se generiram.

drugače pa 20 % lastnik Telekoma Srbije je OTE grčija. Grčija prodala del lastništva nemškemu telekomu v OTE Grčiji
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Пас Риско једе месо.
smile-1.gif

Ого

Nazadnje urejeno:

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ4 pravi:
To je po mojem dobro da je Telekom Srbija postal solastnik Tuš Telekoma.

Saj ga še ni. Sicer se je pa govoril in pisal že marsikaj v Financah, pa se ni vse tako iztekel, kot je bilo videt.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kako pa je z nabavo novih telefonov pri Tušu? Poceni telefon ob sklenitvi in potem ... po dveh letih ali prej? (govorim o 24-mesečni vezavi)

No, kako je zdaj s tem?

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Kaj ma to veze? Jaz bom zdaj nabavil Tušmobil paket, vezava 24 mesecev, pa me zanima, če bo treba dve leti čakat na nov telefon al ne. Saj ne, da je to neka bistvena stvar, ker itak menjavam telefone na 3-4 leta
wink-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kaj ma to veze? Jaz bom zdaj nabavil Tušmobil paket, vezava 24 mesecev, pa me zanima, če bo treba dve leti čakat na nov telefon al ne. Saj ne, da je to neka bistvena stvar, ker itak menjavam telefone na 3-4 leta
wink-1.gif

Po mojem malce prezgodaj sprašuješ.
tongue-1.gif

Ogo

eurodj6

Zelenc'
8. maj 2008
2
0
1
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kako pa je z nabavo novih telefonov pri Tušu? Poceni telefon ob sklenitvi in potem ... po dveh letih ali prej? (govorim o 24-mesečni vezavi)

No, kako je zdaj s tem?
naj bi bile kmalu spremembe, a več o tem imam opisano na mojem Tuš Frendi forumu. Bom mel pa 15. maja ob 20:00 klepetalnico o novostih Tušmobila in boš tudi takrat izvedel marsikaj.

Bitch: se veselim danes ko boš lahko zaklepal Simobilove IPje. Le nekaj dobrega če uporablaš Simobilov UMTS
smile-1.gif

mam pa tudi tvoje razloge zakaj me blokiraš: http://www.tusfrendi.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=300

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik eurodj6 pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:

No, kako je zdaj s tem?
naj bi bile kmalu spremembe, a več o tem imam opisano na mojem Tuš Frendi forumu. Bom mel pa 15. maja ob 20:00 klepetalnico o novostih Tušmobila in boš tudi takrat izvedel marsikaj.

Bitch: se veselim danes ko boš lahko zaklepal Simobilove IPje. Le nekaj dobrega če uporablaš Simobilov UMTS
smile-1.gif

mam pa tudi tvoje razloge zakaj me blokiraš: http://www.tusfrendi.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=300

a sploh še kdo gleda ta tvoj forum, poleg tebe?
hysterical-1.gif

pazi da te tuš ne skine z neta, ker zaradi tebe zgublja stranke
evil.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
No to pa ni glih fer, da ste EuroDja blokirali.
Sej ne da tipa poznam, sploh ne niti nisem tuš user.
Samo potem bi lahko začel po vrsti blokirati še marsikaterega uporabnika Alter-ja, ki bolj ''smetijo'' po forumu.
Še huje ker žalijo folk, da še kaj druzga ne omenjam.
rolleyes-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hja, za reklamo je treba plačat. in on je zelo agresivno reklamiru tušmobil. ker ima 100% nekaj od tega, naj plača kolikor mu bo pač maverickT reku in potem ga ne bodo več blokiral.
priden.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
OK me ne zanimajo insajderske zgodbice. Ampak vseeno.
Eni navijajo za Tuš eni za Mobitel, drugi za S!mobil.

LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ni to nč insajdersko, to so dejstva. sej ti pa noben ne bo dovolu da kje kej zastonj reklamiraš. kar je edino pametno. zakaj bi npr ti zastonj reklamiru na moji strani in s tem služu, jz pa ne bi meu nč od tega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.