Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Nokia E51.
wink-1.gif

EuroDJ2

Zelenc'
24. apr 2008
1
0
1
pač ima tušmobil srečo. Tušmobil pa z Nokio Siemens Networks dobro sodeluje, in ije logično da je kupil opremo od njih.

MViper: se boš pa namatral
smile-1.gif
bomo vidl kdo bo prej obupal. govorili bomo o tušmobilu, pa če je simobilovcem prav ali ne:)

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Hvala
wink-1.gif

Edit: kaj pa E51 v primerjavi z E65?

Ako ti E65 kot "preklopnik" bolj sede. Je pa E65 celo težji od E51, pa pozna se mu, da je ene 8 mesecev starejši od E51 (slednji ima recimo tudi radio).
Če kolebaš med tema dvema, pojdi v trgovino, ju potipaj ter povohaj in se odloči.
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
govorili bomo o tušmobilu, pa če je simobilovcem prav ali ne:)

pa kaj smo tu simobilovci krivi MViper ma bolj malo s simobilom. mislim da ti nihče ne zameri da govoriš o tušu, je pa res že mala muka da stalno lepiš linke. če koga zanima si gre pogledat na tvoj forum če ne pa ne,...

l.p. b

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Včeraj sem kupil E51, imam pa tudi službeni E65. Lahko rečem, da je E51 veliko manjši in za moje pojme ima vse kar potrebujem. Čeprav ima slabši fotoaparat, ga ne pogrešam preveč. Je tanek, zelo kvalitetno narejen in za razliko od rjave E65 je veliko lepši in bolj eleganten.

V glavnem sem zaenkrat kolikor sem se igračkal z njim zelo zadovoljen. Vzel sem srebrno črno kombinacijo... oz. krom. Rad imam konkreten telefonček in ne kos plastike...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Podpis. E51 je verjetno daleč najbolj uporabna Nokia ta hip. Jaz lahko recimo izbiram telefone praktično brez omejitev. Kljub temu sem izbral E51 in mi na kraj pameti ne pride kar koli drugega že nekaj mesecev. Odlična kakovost izdelave, baterija, zaslon, nabor funkcij, hitrost procesorja (bolj odziven od N95 etc), po potrebi podpira tudi HSDPA, obvlada MS Outlook Web Access sinhronizacijo, WiFi, dosti spomina itd. Ob vsem tem ostaja precej majhen in lahek telefon.

Za fotkanje imam raje pravi fotoaparat. Za muziko iPod, za navigacijo Garmina etc.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
a) Nimam nic s simobilom kot to, da sem njihov narocnik

b) Pisi zaradi mene prosto o Tusmobilu, nimam nic proti. Samo PISI o Tusmobilu, ne lepi linke na svoj forum in ne reklamiraj. Oz. lahko reklamiras za primerne €€€
grims-1.gif

Sedaj pa nazaj na topic, prosim.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Kje ste, Tušmobil insajderji? Nekaj slišim, da bi naj v maju N95 8GB padla na 1 EUR v Tuš50 paketu. Je to res in kaj so še druge cvetke, ki bi jih naj bli deležni? Nič šparat informacij
ne-ne-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Kaj je zdaj dragi Tušmobilovci !! Bo zdaj novi TUŠMOBIL 70 paket al ne ?? 2000 min v VSA omrežja je ful mikavno .
No insajderji kako kaže ??
Drugače pa N95 8GB itak pade cena na 1 € ni treba met insajder informacij . Malo počakaj pa bo .

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Za 70 EUR? no ja, verjetno se res najde profil ljudi, ki bi jih takšen paket zanimal.

Če maš zdaj pri Si.mobilu oz M@ 150-200€ na mesec se zelo pozna razlika .

Upam da bo moj dosedanji operater sledil konkurenci
aplauz.gif
.....
Bo treba
write.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
1. Tuš 70 bo, vendar verjetno ne za fizične osebe.
2. V maju bo nekaj novih telefonov (neuradno lahko samo povem, da naj bi info glede N95 8g bila pravilna).
Prišla bosta pa še ene 2 nova telefona.

Over&Out

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Meni je TUS 50 fenomenalna zadeva.
Prej sem imel po cca 100€ mesečnega računa , + - 20€

Zdej kličem popolnoma enako, če ne celo malce več na tuja omrežja ( 01 , 040 ) in plačam 50€.

Splača se mi pa zato,ker imam mesečno ravno cca 15 ur pogovorov, v 50€ je pa vključenih 16,6 ur ,tko da se super izide.
SMSjev je itak 10x preveč ker jih 500 nikoli ne porabim.
MMS-ov pa tudi ne pošljem več kot 20 mesečno.

GPRS ne uporabljam oz. mogoce 1x-2x letno...za ostalo je tu WLAN.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.