Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Precej dragi so, tudi paketi nikakor niso konkurenčni ostalim ponudnikom. Me prav zanima, če bodo pobrali kak (omembe vreden) del trga... dvomim.
Ali pa sem samo premalo preštudiral ponudbo. Paketi navedeni na spletni strani so vsekakor zelo dragi. Za 19 EUR na mesec samo 400 min v druga mobilna omrežja in samo 200 sporočil in 200 MB...
Človek bi pričakoval, da vsaj elementarne pojme mobilne telefonije poznajo, če pa se moraš obračat na Tušmobil za vsako stvar, potem je vsekakor bolje tam tudi urediti vse potrebno, vključno z naročilom paketa
Skratka ne vejo za kaj se gre, ne vem kako mislijo prodajati stvari, katere ne vejo
Ampak iz lastnik izkušenj, ko sem šel iz simobila na tušmobil, je trajalo skoraj 5 dni, potem pa je en forumaš priskočil na pomoč in je bilo urejeno v par urah
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.