Novo pri Telemachu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Koliko številk pa lahko vzame lastnik trojčka, da je vsaka od teh treh številk po najnižji ceni ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
To pa mi zdaj ni najbolj jasno, a to pomeni, da so lahko te 3 številke vezane na eno naročnino ali ima vsaka svojo naročnino, lastnik naročnine pa je lastnik trojčka?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Tega pa ne vem. Na Moj Mikro pravijo:
Vsak naročnik, ki bo izbral enega od paketov mobilne telefonije, bo v sklopu naročniškega razmerja lahko za svoje najožje družinske člane in prijatelje sklenil dodatna 3 naročniška razmerja.

Če dobi vsak svojo položnico pa ne vem.

DIGITel

Pripravnik
19. mar 2012
230
0
16
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Tega pa ne vem. Na Moj Mikro pravijo:
Vsak naročnik, ki bo izbral enega od paketov mobilne telefonije, bo v sklopu naročniškega razmerja lahko za svoje najožje družinske člane in prijatelje sklenil dodatna 3 naročniška razmerja.

Če dobi vsak svojo položnico pa ne vem.

Položnica je skupna za vse številke (zaenkrat) .

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Teh paketov ne zastopim čisto....
Ni mi jasno, da če imaš manj storitev naročenih pri Telemachu, npr. samo TV, plačaš manj, kot če imaš še internet oz. če imaš trojčka?
sprasujem se.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Pa na spletni strani imajo verjetno napako pri ceni prenosa podatka. Trenutno imajo 0,13 €/kB. To bi pomenilo 133,12 €/MB.
smile-1.gif
Pa tudi za SMS in MMS nisem prepričan če je cena prava. Vsaj za MOB S.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Dobri so, cel dan že paklajo tole stran pa še vedno narobe vse.

Bogi študenteki
smile-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Novi so na trgu in pričakovano manjši porodni krči.

Jaz bi jim čestital, ker se gredo pravi MVNO. In tudi nimajo slabih paketov, glede na to da so MVNO.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://mobilna.telemach.si/index.php/cene-klicev/

Predragi so, torej od 10-12 centov na minuto.

Ta zadeva pa je sploh smešna.
SMS V vsa slovenska omrežja 0,13 €na enoto

--------------------------------------------------------------
Skladno z Uredbo Evropske unije, se bodo 1.7.2012 znižale cene odhodnih, dohodnih klicev, SMS sporočil ter prenosa podatkov v državah Evropske unije.

Nove cene skladne z Uredbo Evropske unije so:

Cena dohodnega klica znotraj držav Evropske unije bo znašala 0,096 EUR/min (cena vključuje DDV).
Cena odhodnega klica iz držav Evropske unije bo znašala 0,348 EUR/min (cena vključuje DDV).
Cena SMS sporočila iz držav Evropske unije bo znašala 0,108 EUR/sms (cena vključuje DDV).
Cena prenosa podatkov v državah Evropske unije bo znašala 0,84 EUR/MB (cena vključuje DDV).
---------------------------

Znači čez dva tedna bo SMS v EU stal 10 centov, telemach pa ima zdaj 13 ?!

Bodo morali krepko pokorigirati cene, a niso seznanjeni z uredbo?

Če torej EU lahko predpiše SMS na 10 centov za davkom... je nekaj pri nas hudo narobe.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Zgleda da so popravili ali kaj, ker tudi jaz sem prej gledal in videl 0,13 €/sms. Ker so tudi ceno interneta "popravili"
smile-1.gif

Pa se vedno so dragi... Prakticno ista cena sms-a kot iz EU, telefoniranje pa celo drazje kot pa dobis za klic v tujini... kaj jim te je?
bonk.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Zgleda da so popravili ali kaj, ker tudi jaz sem prej gledal in videl 0,13 €/sms. Ker so tudi ceno interneta "popravili"
smile-1.gif

Pa se vedno so dragi... Prakticno ista cena sms-a kot iz EU, telefoniranje pa celo drazje kot pa dobis za klic v tujini... kaj jim te je?
bonk.gif

Niti niso dragi, to so cene, če se ne motim za izven volumen-a, če upoštevaš zraven ostala dva recimo Simobil ter Mobitel se pa njihove cene gibljejo 15 centov ter 20 centov za klic
grims-1.gif

Za enega MVNO-ja kar dobra ponudba, bi rekel
zmaga.gif

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.