Ja ničzdravo mene pa res zanima kaj se dogaja s tem kako ste zadevo resili ???
Itaq je treba prvo telefon odplačati.
Oni popust si pa naj nekam vtaknejo.
Ja ničzdravo mene pa res zanima kaj se dogaja s tem kako ste zadevo resili ???
Nobody?Malo gledam moj.telemach in vidim da imam tole vklopljeno, ne spomnim se zakaj bi tole sploh vklopil
Zdaj je v akciji celo 20,000 enot. Kombiniraj to z karticami po polovicni ceni in mas vec kot uporaben paket za 99% ljudi za ceno dveh kavic (3,5€) na mesec...Že leta in leta furam "revolucijo " pri telemachu. Predplačniška za 6.9 evra. Kličem ,net..... še nisem nikoli pokuril vse. Pa večino časa so neke akcije . Ali za polnitve ali pa v obliki razpoložljivih enot. Že lep čas je 10000 enot za 6.9 evra.
Če ti kaj nuca - tudi jaz imam nek "paket" vklopljen in 0,0€ in ko sem enkrat moji referentki na Tlelemachu težil kaj je to, je rekla, da preko tega dobim dodaten popust. Je pa biznis razmerje.Nobody?
So omejitve, Apple Watch dela zgolj in samo na operaterjih in v državah, ki jih je Apple posebaj požegnal za uporabo cellular funkcije na uri (v Slo nobenega, čeprav imaš eSIM pri Telekomu, A1 in Telemachu), pa še roaming ne dela. Za večino drugih naprav, po mojem ni nekih posebnih omejitev.A tole iz spiska vse podpira e-sim, ali so še kakšne omejitve zraven?
klik
Očitno s Pixli nič ne bo.
sj telemach še nima 5gja?Nov telefon 5g v ponudbi.
XIAOMI MI 10T LITE