Meni isto ne dela. Samsung Tv.A še komu eon ne dela .... napaka #1000
Ja, telemach zdej ratuje skrajno desničarski, zato no pr0n for you!Danes mi eon zahteva kodo za starševski nadzor. mislim da te kode nisem nikoli vnesel zato tudi nimam pojma kakšna je. a je ta bedarija nekaj novega?
Danes mi eon zahteva kodo za starševski nadzor. mislim da te kode nisem nikoli vnesel zato tudi nimam pojma kakšna je. a je ta bedarija nekaj novega?
KSZZdravo tovarniska koda je 0000 ali pa 1234 pa potem spremenis, ce zelis v drugo !
LP
podaljsana v kakem smiselu? kot opcija je permementno na voljo, so pa dodatne enote sedaj.A je mogoče Revolucija podaljšana še za december ? Hvala.
heh, men je pa javlo, da bo treba podaljsat paket, da nimam vec kesa gor, na mojo zacudenje gledam na kolendar in ni 1.12 :ORes je. Na eni predplačniški številki so izginile vse enote revolucije in pobralo ves denar z računa. Po klicu na HD najprej odgovor da se je porabilo vse, po vztrajanju da to ni mogoče pa da naj se obrnemo na reklamacije. Čez pol ure še enkrat klical, dobil drugega in je dejal da imajo napako v sistemu in da urejajo.
So ze odprtiBodo kaj kanale odprli Decembra + korona, je, da bodo ljudje doma ?
So ze odprti
Ravno gledam da je na eon boxu odklenjenih veliko vec programov kot na kartici. Na eon boxu imam voyo, hrt3 in 4, cmc, medtem na drugi tv kjer je kartica nic od tega.A so vse odprli ali samo nekatere?