Je med preostalimi petintridesetimi ki niso športni kakšen nemško govoreči kanal?Ja, Eon je na voljo na eni napravi, ca. 70 TV kanalov, od tega tretjina sportnih. Sportklubov sem ene deset nastel.
Je med preostalimi petintridesetimi ki niso športni kakšen nemško govoreči kanal?Ja, Eon je na voljo na eni napravi, ca. 70 TV kanalov, od tega tretjina sportnih. Sportklubov sem ene deset nastel.
Ha, imam isti "problem". Nobenega. Kup "jugoslovanskih" in (nekoc smo jim tako rekli) "powerpoint" kanalov (lokalni).Je med preostalimi petintridesetimi ki niso športni kakšen nemško govoreči kanal?
Za 2ixdva pika com!Ha, imam isti "problem". Nobenega. Kup "jugoslovanskih" in (nekoc smo jim tako rekli) "powerpoint" kanalov (lokalni).
Za nemske ponavadi grem na www pika 2ix2 pika com, ampak vcasih kvaliteta sepa.

Pa se lokalce imas zbrane na kupu na ex tv.garden strani - zdaj je naslov https://famelack.com/tv/de (sicer so na voljo gor vse drzave).Za 2ixdva pika com!![]()
Ista zgodba se je priprtila nam cca. 1 leto nazaj.Telemach in njihov suport.
10 dni nazaj prenesel mobilno številko iz A1 na Telemach. Esim. Vse delovalo do včeraj.
Sedaj pa moja številka, ko kličeš nanjo "ne obstaja". Ven se da normalno klicati, prenos podatkov deluje. Dohodni klic pa ni mogoč.
Na suportu pač najprej klasične zadeve od reseta, ponovna aktivacija Esim, ... Potem kao odprli nalog za višji suport, ker v zalednem sistemu ne morejo nič na to tematiko in da naj počakam do zjutraj. Danes seveda zadeva še vedno ne deluje. Ponoven klic, ponovno kao poslali mail za višjo pomoč. No ura bo 11. in še vedno ne obstajam. Na pomoči pravijo: "Žal druga ne moremo. Ko bo urejeno boste prejeli SMS".
Številka pa poslovna... Neugodno...
Ma imam veš naročnin pri njih in praviloma nikoli nisem imel težav.Če imaš številko uradno kot poslovno imaš 24/7 poslovni suport, zaenkrat so v par urah vse porihtali.
PS: poizkusi če ti dela klic not na začasno številko, ki ti jo je dal Telemach ob prestopu. Oz poglej katero številko "sporočaš" ko ven kličeš. Lahko da je A1 zablokiral prenos številke - čeprav to po navadi naredijo prej ne pa po 10 dnevih.
V tem grmu po moje tiči zajec, če se ne motim pri teh prenosih, še vedno vodi "začasna" številka in je stara kot ene vrste alias. Naj kalbo pove če se motim.Ko kličem ven prikazuje pravilno številko. Če kličem not na svojo pa "ne odstaja". Prav tako na "začasno" javi, da ne obstaja.
Številko si verjetno prenašal pred leti iz enega na drugega operaterja zdaj na 3 ali 4 in usmerjanje prometa ne deluje prav . Številka je v sistemu NPCH še vedno pri starem operaterju , A1 pa jo je seveda izklopil iz svojega sistema . Javi na klicni center Telemach/ ali A1 pa bo v roku 1 ure urejeno .V tem grmu po moje tiči zajec, če se ne motim pri teh prenosih, še vedno vodi "začasna" številka in je stara kot ene vrste alias. Naj kalbo pove če se motim.
V tem grmu po moje tiči zajec, če se ne motim pri teh prenosih, še vedno vodi "začasna" številka in je stara kot ene vrste alias. Naj kalbo pove če se motim.
Super. Prijavo sem naredil včeraj. Danes že 3x prosil in so obljubili, da bodo "dvignili prioriteto" zahtevka. A mi še vedno ne deluje.Številko si verjetno prenašal pred leti iz enega na drugega operaterja zdaj na 3 ali 4 in usmerjanje prometa ne deluje prav . Številka je v sistemu NPCH še vedno pri starem operaterju , A1 pa jo je seveda izklopil iz svojega sistema . Javi na klicni center Telemach/ ali A1 pa bo v roku 1 ure urejeno .
V bistvu sploh ne vem kaj naj naredim. Na suportu pravijo naj počakam, danbodo uredili, ampak ne vejo kdaj… počasi pa ta čas presega neke normalne okvire, sploh pri naročnini za podjetje.Čudno pol, da ne dela...
na telefonu ne zaključi zahteve.Preusmeritev ne gre naredit na drugo številko??
Ja.So zrihtali???