No nekaj so me ta teden spet klicali če za koga vem da sklene na novo in dobi 6 mesecev zastonj.
070 888 201 na to cifro pokličite tisti ko rabite 6 mesecev gratis
Telemach
telemach.si
Imaš pa dvojne enote, ali ne?
Moram kaj posebnega omeniti, ali je po defaultu 6 mesecev?No nekaj so me ta teden spet klicali če za koga vem da sklene na novo in dobi 6 mesecev zastonj.
Ti reči da so te klicali in si moral premisliti.Moram kaj posebnega omeniti, ali je po defaultu 6 mesecev?
Ja...sem pomislil potem, ko sem že prekinil, kakšna študentka, kaj vem... Je pa vseeno bedno to novačenje. Benti...pa ja vidi iz številke 070, da je moj operater Telemach....Vrjetno zato, ker ne kliče dejansko s Telemacha ampak kak pogodbenik....
Zanimivo. Jaz sem pa zadnjič parkrat klical na številko, ki jo je tu nekdo objavil za 6 mesecev gratis, mi je odzivnik obljubil da me pokličejo nazaj - pred 4 dnevi....Qrba, so že dolgočasni s temi telefonskimi niovačenji.... Mene zadnjič kliče iz Telemacha, da je akcija, pa ceneje,.... Povem, da sem že naročnik Še več paketa... pa me vpraša ''koliko pa plačujete pri Telemachu?'' Sem ostal skoraj brez besed... ''..s Telemacha kličete, pa sprašujete, koliko plačujem pri Telemachu?''... OFF, amen.
Lahko preneseš številko na drugega operaterja.Benti...pa ja vidi iz številke 070, da je moj operater Telemach....
ne vem, če je že blo tle.Vidim, da je Telemach omogočil plačilo računa s kartico. Poleg računa je na mail prišel še link za spletno plačilo. Plačal BP z disposable Viso od Revoluta (copy paste številike iz Revolut appa).
Poglej priponko 33374
Sicer tudi za plačilo UPNja ne plačam provizije ampak vsekakor dobrodošlo