V imenu Vlade RS vas obveščamo, da zaradi epidemije bolezni COVID-19 od 20.03.2020 od 00:00 ure dalje velja začasna prepoved javnega zbiranja. Pomagajmo sebi in drugim. Skupaj zmoremo.
Jaz sem normalno dobil:
preko VOD sem gledal "Dexter" in "Nurse Jackie". Danes okoli dveh popoldan je še delalo, zvečer okoli sedmih ne več: prisinem na VOD in izpiše "no items found".[ODKLEPAMO DODATNE PROGRAME]
Z vami smo v lepih in težkih časih, zato vam do 4. maja odklepamo dodatne programe z najrazličnejšo vsebino. Čakajo pa vas tudi vsebine v Video klubu, zato se sprostite in nasmejte ob najljubših vsebinah ter ostanite na varnem.
Opazil pri meni doma popoldne pri Hot u.Zdravo
Že kdo zadnje čase opaža no vsaj jaz v dopoldanskem in popoldanskem casu je internet obup hitrost samo okoli 2 mega pinga pa, ko sam hudič od 80 do 160 nenormalno dozdeva se mi tudi, da signal pade, ko je veliko uporabnikov na eni bazni.
zvecer naprimer nekje od 23 ure naprej pa do jutra imam signal na enakem mestu polen na telefonu hitrost pa tudi tja do 25 mega pinga pa samo okoli 50 do 70 ni velikega razpona cudno vse skupaj se vam ne zdi ima se kdo take probleme ?
Lep pozdrav
Prvič slišim za enoto "mega ping". Lahko malo razložiš?Zdravo
Že kdo zadnje čase opaža no vsaj jaz v dopoldanskem in popoldanskem casu je internet obup hitrost samo okoli 2 mega pinga pa, ko sam hudič od 80 do 160 nenormalno dozdeva se mi tudi, da signal pade, ko je veliko uporabnikov na eni bazni.
zvecer naprimer nekje od 23 ure naprej pa do jutra imam signal na enakem mestu polen na telefonu hitrost pa tudi tja do 25 mega pinga pa samo okoli 50 do 70 ni velikega razpona cudno vse skupaj se vam ne zdi ima se kdo take probleme ?
Lep pozdrav