Gledam tvin na tv-ju preko androidboxa v sobi kjer mi ne vleče wi-fi in nimam potegnjenega kabla, telefon uporabljam kot hotspotCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A jebo mast ste modeli. Kdo tukaj piše karkol o uporabnosti, sploh pa kako lahko vi veste kaj nekdo potrebuje in če nekomu 1MB na minuto zadostuje, prav, super sem vesel.
Replay, ki sem ga jaz podal je samo primerjava LTE tehnologije dveh operaterjev, lokacija je pa tudi tam tam. nič drugega. Gola praksa, preizkus tehnologije na terenu dveh operaterjev. In ko se pokaže, da enemu na eni lokaciji ta enaka tehnologija deluje skoraj 2,5x hitreje(verjetno je pa kje lokacije, ki je tuš hitrejši od telekoma, sicer dvomim ampka vseenoi'm off
in tudi off topic očitno, pišite o paketih VEČ
No, naj že en pove zakaj rabi 60Mbit prenos na mobilniku....
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Gledam tvin na tv-ju preko androidboxa v sobi kjer mi ne vleče wi-fi in nimam potegnjenega kabla, telefon uporabljam kot hotspotCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A jebo mast ste modeli. Kdo tukaj piše karkol o uporabnosti, sploh pa kako lahko vi veste kaj nekdo potrebuje in če nekomu 1MB na minuto zadostuje, prav, super sem vesel.
Replay, ki sem ga jaz podal je samo primerjava LTE tehnologije dveh operaterjev, lokacija je pa tudi tam tam. nič drugega. Gola praksa, preizkus tehnologije na terenu dveh operaterjev. In ko se pokaže, da enemu na eni lokaciji ta enaka tehnologija deluje skoraj 2,5x hitreje(verjetno je pa kje lokacije, ki je tuš hitrejši od telekoma, sicer dvomim ampka vseenoi'm off
in tudi off topic očitno, pišite o paketih VEČ
No, naj že en pove zakaj rabi 60Mbit prenos na mobilniku....
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Tko, nasledn tedn gremo menjat operaterja. Iz Telekoma na Telemach. Pa da vidimo. Malo samo bolijo stroški menjave vsega, 5+12 zame in 20 za fotra ker menja paket. Ampak se bo pa več kot 200 evrov na naročnini letno prihranilo.
Zakaj ne bi šli raje na Izimobil, ki ima pakete še pol cenejše, omrežje pa nekajkrat boljše?
Če dobro premislimo ima Tlelemach v treh novih paketih daleč najboljše omrežje: svoje in prvo. Tlelekom le prvo in Simobil le drugo, vsi ostali nimajo svojega omrežja - ups T2, ki pa je v tem segmentu marginalec.