Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Mene je isto teplo, to da sem bil ovčka v življenju. Zarad takih ovčk, bomo pa kmalu mi na istem kot Sirci. Eni pač znamo cenit denar in zakaj bi mogli samo zato, da nekdo dvakrat klikne mogli plačevati po 10 €, kaj šele 20 €.
Jaz sem mnenja, da bi recimo uvedli, da lahko 1x na leto brezplačno zamenjaš paket ( pač večina stvari bi morala biti prvič zastonj na določeno obdobje). Če pa je komu hobij menjanje paketov in operaterjev večkrat na leto, pa naj za ta hobij plačuje.
Ja vsekakor tudi ovčke tepe v življenju, res, da precej manjkrat ampak jih morda takrat bolj.
Dvomim, če je še kak narod na tem svetu bolj ponižen kot Slovenci, tiho požremo vse od a do ž, po svoje še dobro, da se k nam na veliko priseljujejo naši bivši južnaki, da dobimo vsaj malo južnaških genov, ki se ne bodo pustili tako zaje.avati.
To se še posebej lepo vidi v Lj. po vsej Lj. je Jankoviæ postavil parkirne rampe, parkirne avtomate, niti enega mu niso skurili, edino v Fužinah si jih pa ne upa
Pri mobilnih operaterjih in tudi vseh drugih firmah bi na vsak način morali nujno prepovedati kakršnokoli zaračunavanje odjave naročnine.
To, da se ti celo odjava brez kakšne vezave zaračunava je pa res višek predrznosti.
Sam imam eno nenaseljeno staro hišo, elektriko sem lahko odjavil, vode pa ne morem pod nobenim pogojem in kar moram plačevati 10 evrov mesečno samo za priklop kar je res višek-zdaj sem poslal še jaz pritožbo na ustavno sodišče, da vidim, kaj bodo oni rekli.
Lp