pa še dobropis v vrednosti vinjete ponujajo!Imaš na Telemachu zdaj paket NajVEČ za 12,90€ ( 24 mes vezava za nove ) z 55GB v EU in 100 min iz SLO v EU/EAA
pa še dobropis v vrednosti vinjete ponujajo!Imaš na Telemachu zdaj paket NajVEČ za 12,90€ ( 24 mes vezava za nove ) z 55GB v EU in 100 min iz SLO v EU/EAA
Če se spomniš se priporočam, imam tudi jaz pri njih NEO C in 2 mobilni številki.Lani sem se nekak shandlal za -50% na mobilne naročnine (neo c in druga številka naj) za 12 mesecev.. ampak sem pozabil, kje sem shandlal to.. Vem, da preko telefona, ampak ne vem, s kom sem se menil..
Npr na T-2 bi te tak paket prišel :Glede te ponudbe priTelekomu za 48 mesecev se mi zdi, da je kar vredu ponudba.. Ali ima kakšne slabosti? Seveda v primeru, da želiš dlje časa ostati na telekomu..
Trenutno imamo tako v naši familiji:
Neo C: 63 eur
Naj C: 29 eur (jaz)
druga številka naj: 17 eur (moja)
Supr najst: 11 eur (tamala, letos bo 14)
poveži in prihrani: -5 eur
Skupaj: 115 eur
Če bi vzel to ponudbo za 48 mesecev, hja, bi prišparal 10 eur na mesec.. Se še da kje kaj prišparat? mogoče pri drugi številki? Ali pri neo c?
Lani sem se nekak shandlal za -50% na mobilne naročnine (neo c in druga številka naj) za 12 mesecev.. ampak sem pozabil, kje sem shandlal to.. Vem, da preko telefona, ampak ne vem, s kom sem se menil..
Jaz sem na njihovi spletni strani (A1) kliknil na Zrneca, ki mi je ponujal nek popust, vpisal podatke, in so mi poslali ponudbo po mejlu, potem sem poklical pošiljatelja in se zmenil za podaljšanje pogodbe, 50% popusta za 24 mesecev, paket midi...Konec meseca mi poteče -50% na naročnino pri A1.
In razmišljam kam se naj prestavim. Telekom ima trenutno zanimivo akcijo recimo Naj C za 13,99. A je zraven pogoj: “…da pri nas že imate internet ali kombinacijo interneta in TV storitev.”
kakšna ideja kako zaobiti to?
So po uradni poti, ampak ko je treba pa vseeno nagajati ostalim, imajo pa posebne akcije, ki jih ne omenjajo nikjer razen tistim strankam, ki bi jih radi premamili, da bi šli iz npr. T2 k njim. Sem pred letom ali dvema debelo gledal, ko je en mož prijavil, da mu bo telekom dal optiko, trojček, neke 3 gsm številke, app za TV in še in še za ceno, ki je niti T2 z Jožetom nikoli ne obljubi, pa že ti dajo skoraj zastonj. In sem vprašal v TC in je rekla ja, veš, to je pa samo tako, to se ne objavlja, to je za posebne stranke in tako naprej. Verjetno je treba imeti tudi malo srečeMislim da so pri Telekomu vedno vse po uradni poti pri drugih operaterjih pa se da sigurno vec iztrziti torej so bolj fleksibilni. Vsaj jaz imam taksne izkusnje.
jaz potrebujem "mobi" samo za klice. Za prodajo na bolhi, fb.. data ne potrebujem. Nova cifra, edino javno objavljena je na bolhi, pa že letijo spam sms-i... wtf...Imaš data paket za celo leto za 29€
Imel sem več kot dovolj dovolj dobroimetja, pa mi je trgalo s kartice.Videl, se je pojavilo sele po aktivaciji paketa, prej je bila samo tista opcija za 1,52 EUR podaljsevanje.
Pa pobere najprej iz dobroimetja in razliko z bancne kartice? Ali pa vse zaracuna na kartico?
Nevem ce je normalno ( no po moje ni) ampak ja domzale na zalost slabo laufajo ze neki casaJe normalno za Telekom na 5G samo cca 15-20 Mb/s po več testih v okolici Domžal?
Da , hvala!Da. Če z aktiviraš misliš polniš.