Nisem nikjer zasledil da bi kdo omenjal da je Telekom zagnal 5G SA (stand alone) mobilno omrežje. To je sigurno velik napredek napram ostalim mobilnim operaterjem in v prispevku je lepo vse razloženo po thnični strani kaj prinaša ta pridobitev:
Ima, do konca meseca. Če imaš pa Telekom aplikacijo "Moj mobi" imaš pa preko neta stalno akcijo 10+10.Nima Špar trenutno?
nimaš več,Ima, do konca meseca. Če imaš pa Telekom aplikacijo "Moj mobi" imaš pa preko neta stalno akcijo 10+10.
mobi paket al kako se pač to sedaj imenujeOdvisno od aktiviranega paketa in porabe.
Katerega polniš z 10+10.....Imaš data paket za celo leto za 29€
Na bob, do začetka maja je -50 % za dve leti.In razmišljam kam se naj prestavim.
Imam za svojo (poslovno) številko malenkost drugačne potrebe (več prenosa podatkov v EU in klici iz SLO v EU), tako, da rabim enega od "pravih" operaterjev.Na bob, do začetka maja je -50 % za dve leti.
Na A1 jim povej, da imaš pri konkurenci boljšo ponudbo in v kolikor ti ne dajo nič popusta, da boš odšel. Meni so nato dali še nek dodaten popust, ki je sicer malenkost manjši kot za nove naročnike in sem ostal, ker se mi ne da ukvarjati z stalnimi menjavami.Konec meseca mi poteče -50% na naročnino pri A1.
In razmišljam kam se naj prestavim. Telekom ima trenutno zanimivo akcijo recimo Naj C za 13,99. A je zraven pogoj: “…da pri nas že imate internet ali kombinacijo interneta in TV storitev.”
kakšna ideja kako zaobiti to?
To sem najprej naredil. Imam pri njih več naročnin, a tiste so "za vedno - 50%". Edino moja je bila 24 mesečna. So mi ponudili -25% ob vezavi. A mi princip ne da miruNa A1 jim povej, da imaš pri konkurenci boljšo ponudbo in v kolikor ti ne dajo nič popusta, da boš odšel. Meni so nato dali še nek dodaten popust, ki je sicer malenkost manjši kot za nove naročnike in sem ostal, ker se mi ne da ukvarjati z stalnimi menjavami.
Imaš na Telemachu zdaj paket NajVEČ za 12,90€ ( 24 mes vezava za nove ) z 55GB v EU in 100 min iz SLO v EU/EAAImam za svojo (poslovno) številko malenkost drugačne potrebe (več prenosa podatkov v EU in klici iz SLO v EU), tako, da rabim enega od "pravih" operaterjev.