Novo pri Telekom Slovenije III.

yohnnyb89

Pripravnik
17. dec 2019
196
24
18
Ja sem se bolje pozanimal in to drži za NEO 5G pakete torej za internet in televizijo ne velja pa za NAJ mobilne pakete. Bo pa tudi to enkrat v prihodnosti...

• Wow
Reactions: andraz201

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.641
677
113
če uporabljam sim kartico samo za klice, jo moram vsak mesec napolnit za 5€? Ker eno, ki jo imam v kameri samo s podatki polnim, z € pa na par mesecev.
Klicev ne porabim praktično nič. je drugi telefon...

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.806
6.050
113
Če rabiš več, aktiviraj kakšnega od paketov, drugače zna hitro zmanjkat. Obvezno je samo posodabljanje na 90 dni, kar je malo manj kot 2 eur.

igi

Guru
13. okt 2007
5.820
1.361
113
Celje
Konec meseca mi poteče -50% na naročnino pri A1.
In razmišljam kam se naj prestavim. Telekom ima trenutno zanimivo akcijo recimo Naj C za 13,99. A je zraven pogoj: “…da pri nas že imate internet ali kombinacijo interneta in TV storitev.”

kakšna ideja kako zaobiti to?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
671
9
18
Dolenjska
Konec meseca mi poteče -50% na naročnino pri A1.
In razmišljam kam se naj prestavim. Telekom ima trenutno zanimivo akcijo recimo Naj C za 13,99. A je zraven pogoj: “…da pri nas že imate internet ali kombinacijo interneta in TV storitev.”

kakšna ideja kako zaobiti to?
Na A1 jim povej, da imaš pri konkurenci boljšo ponudbo in v kolikor ti ne dajo nič popusta, da boš odšel. Meni so nato dali še nek dodaten popust, ki je sicer malenkost manjši kot za nove naročnike in sem ostal, ker se mi ne da ukvarjati z stalnimi menjavami.

igi

Guru
13. okt 2007
5.820
1.361
113
Celje
Na A1 jim povej, da imaš pri konkurenci boljšo ponudbo in v kolikor ti ne dajo nič popusta, da boš odšel. Meni so nato dali še nek dodaten popust, ki je sicer malenkost manjši kot za nove naročnike in sem ostal, ker se mi ne da ukvarjati z stalnimi menjavami.
To sem najprej naredil. Imam pri njih več naročnin, a tiste so "za vedno - 50%". Edino moja je bila 24 mesečna. So mi ponudili -25% ob vezavi. A mi princip ne da miru ;)