Novo pri Telekom Slovenije III.

raners

Guru
4. mar 2008
3.033
566
113
Glede te ponudbe priTelekomu za 48 mesecev se mi zdi, da je kar vredu ponudba.. Ali ima kakšne slabosti? Seveda v primeru, da želiš dlje časa ostati na telekomu.. ;)

Trenutno imamo tako v naši familiji:
Neo C: 63 eur
Naj C: 29 eur (jaz)
druga številka naj: 17 eur (moja)
Supr najst: 11 eur (tamala, letos bo 14)
poveži in prihrani: -5 eur
Skupaj: 115 eur

Če bi vzel to ponudbo za 48 mesecev, hja, bi prišparal 10 eur na mesec.. Se še da kje kaj prišparat? mogoče pri drugi številki? Ali pri neo c?
Lani sem se nekak shandlal za -50% na mobilne naročnine (neo c in druga številka naj) za 12 mesecev.. ampak sem pozabil, kje sem shandlal to.. Vem, da preko telefona, ampak ne vem, s kom sem se menil..

_Freak_

Pripravnik
30. jun 2025
41
18
8
Lani sem se nekak shandlal za -50% na mobilne naročnine (neo c in druga številka naj) za 12 mesecev.. ampak sem pozabil, kje sem shandlal to.. Vem, da preko telefona, ampak ne vem, s kom sem se menil..
Če se spomniš se priporočam, imam tudi jaz pri njih NEO C in 2 mobilni številki.

Torej, če prav razumem obstoječi naročniki plačujejo svoj mobilni paket 18,99 ob vezavi za 48 mesecev novi pa 13,99 ob vezavi s tem da moraš imeti pri njih še paket NEO ter poveži in prihrani.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.535
127
63
42
Malo tu,malo tam :)
Glede te ponudbe priTelekomu za 48 mesecev se mi zdi, da je kar vredu ponudba.. Ali ima kakšne slabosti? Seveda v primeru, da želiš dlje časa ostati na telekomu.. ;)

Trenutno imamo tako v naši familiji:
Neo C: 63 eur
Naj C: 29 eur (jaz)
druga številka naj: 17 eur (moja)
Supr najst: 11 eur (tamala, letos bo 14)
poveži in prihrani: -5 eur
Skupaj: 115 eur

Če bi vzel to ponudbo za 48 mesecev, hja, bi prišparal 10 eur na mesec.. Se še da kje kaj prišparat? mogoče pri drugi številki? Ali pri neo c?
Npr na T-2 bi te tak paket prišel :

Oranžni KING ( 59,99€ = internet, TV max + 2x TV shema po izbiri , časovni zamik in 2x max mobilni paket )
Oranžni MIDI ( 7,49€ velja 24 mesecev )
67,48€

Na Telemach-u
EON Premium :44,90€ + 3 x 9,90 ( ŠeVEČ) =74,60€

Tako da je tole na Telekomu kar drago

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
137
13
18
Konec meseca mi poteče -50% na naročnino pri A1.
In razmišljam kam se naj prestavim. Telekom ima trenutno zanimivo akcijo recimo Naj C za 13,99. A je zraven pogoj: “…da pri nas že imate internet ali kombinacijo interneta in TV storitev.”

kakšna ideja kako zaobiti to?
Jaz sem na njihovi spletni strani (A1) kliknil na Zrneca, ki mi je ponujal nek popust, vpisal podatke, in so mi poslali ponudbo po mejlu, potem sem poklical pošiljatelja in se zmenil za podaljšanje pogodbe, 50% popusta za 24 mesecev, paket midi...

• Všeč mi je
Reactions: igi

raners

Guru
4. mar 2008
3.033
566
113
Heh, glede 48 mesečne vezave mi je včeraj v telekom centru rekel, da je na voljo samo za nove naročnike (oz. če bi mel novo telefonsko..).. Je dobo kdo to akcijo kot že obstoječi naročnik? Ker imam vedno na sumu, da imajo tam agenti kar proste roke, pa se delajo glupe.. Mogoče se motim.. ;)

yohnnyb89

Pripravnik
17. dec 2019
196
24
18
Mislim da so pri Telekomu vedno vse po uradni poti pri drugih operaterjih pa se da sigurno vec iztrziti torej so bolj fleksibilni. Vsaj jaz imam taksne izkusnje.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.395
183
63
Mislim da so pri Telekomu vedno vse po uradni poti pri drugih operaterjih pa se da sigurno vec iztrziti torej so bolj fleksibilni. Vsaj jaz imam taksne izkusnje.
So po uradni poti, ampak ko je treba pa vseeno nagajati ostalim, imajo pa posebne akcije, ki jih ne omenjajo nikjer razen tistim strankam, ki bi jih radi premamili, da bi šli iz npr. T2 k njim. Sem pred letom ali dvema debelo gledal, ko je en mož prijavil, da mu bo telekom dal optiko, trojček, neke 3 gsm številke, app za TV in še in še za ceno, ki je niti T2 z Jožetom nikoli ne obljubi, pa že ti dajo skoraj zastonj. In sem vprašal v TC in je rekla ja, veš, to je pa samo tako, to se ne objavlja, to je za posebne stranke in tako naprej. Verjetno je treba imeti tudi malo sreče :).

Jernej

• Všeč mi je
Reactions: yohnnyb89