Novo pri Telekom Slovenije III.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Sam dokler imam lastniške boxe niti ne pomislim da bi šel na neo in za to še dodatno plačeval. Ni ene stvari da bi mi toliko pomenila, da bi menjal.

• Všeč mi je
Reactions: Eden

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.961
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Pakul naj gre mal na njihov forum, bo videl koliko težav imajo uporabniki. To kar so storili je sramota za firmo. Ko bi razvili v nulo, potem bi lahko služili s tem.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Mi ga imamo od Decembra.. je stari ravno "umrl". MI ze od zacetka nimamo problemov. Enkrat vmes ni delalo glasovno upravljanje, pa smo resetirali daljinca in je sedaj ze en cas vse ok.. Za moje pojme je tudi slika lepša kot na starem,... Je pa še v uporabi Box-s,... pa študiram da ga zamenjati ali ne, ker tam pa rabim številčnico za upravljati TV.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Uporabnike obveščamo, da je trenutno moteno delovanje mobilnih storitev v našem omrežju. Strokovnjaki napako odpravljajo, tako da si prizadevamo, da bodo storitve uporabnikom ponovno na voljo v najkrajšem možnem času. Za nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

VIR :FB objava

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
poleg LTE; delujejo tudo dohodni SMS-i

Samo piska:
"Pozdravljeni! Klical/a sem vas...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Na nekaterih regijah je bila zadeva hitro gor, nekje malce kasneje. Že nekaj časa pa je vse up&running. Ja, jebat ga, ni ga sistema ki kdaj nebi malce zaštrikal (tudi velikim se zgodi ala Google, FB, Telekom :cool:)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sam dokler imam lastniške boxe niti ne pomislim da bi šel na neo in za to še dodatno plačeval. Ni ene stvari da bi mi toliko pomenila, da bi menjal.

Še eno vprašanje, kako to misliš lastniški box? A sedanji Siol BOX je lastniški? Tudi če je lastniški kaj imaš ti od tega za razliko od "najemnega" NEO BOX-a? Hvala