Novo pri Telekom Slovenije III.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Nič kar bi rabil. Tko, da veliko govora za nič. Dobro mogoče je ogled nazaj kaj boljši sedaj ampak bomo preživeli zaenkrat.
Odbije pa tudi ta napis:
Potrebujete le NEO Smartbox, ki je za nove naročnike brezplačen.

Bo stari box še kar dober.

• Všeč mi je
Reactions: Eden

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
Sem šel šele sedaj gledat kaj pa ponuja od telemacha eon. Za maje pojme je precej bolj optimalna rešitev, dobiš android sistem google play aplikacije, igre, tudi smart home če hočeš... tole pri telekomu zgleda zelo omejeno če ni na androidu

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Kaj bo delal NEO na mojem smartTV android tvju brez njihovega boxa?
Očitno ne.

Brez naslova.png

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Pa še box je videti debelejši, ali se mi le zdi? Trenutno ga imam zadaj za tv-jem, kar verjetno pri novem odpade.
Zasledil sem, da je za nove naročnike brezplačen, torej lahko predvidevamo kaj to pomeni za stare naročnike :)

Ni veliko debelejši, mislim, da ga boš brez težav dobil zadaj. Za obstoječe je cena boxa mislim da 29e.
Je pa v primerjavi z Telemachovim bolj napreden....

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
"Obstoječim naročnikom paketov s televizijo se za vsak najemni NEO Smartbox od 13. 12. 2018 do 15. 1. 2019 zaračuna enkratni strošek izdajeNEO Smartbox v višini 29,00 EUR z DDV."

"Novi in obstoječi naročniki paketov, ki vključujejo televizijo, lahko vse naslednje, tj. do 3 (nepripadajoče) TV- komunikatorje NEO Smartbox ali BOX S najamejo po ceni 2,90 EUR z DDV na mesec na posamezni TV-komunikator."

"V primeru, da obstoječi naročnik zamenja obstoječi komunikator z novim najemnim NEO Smartboxom in ne vrne starega najemnega TV-komunikatorja in daljinca, se mu zaračuna enkratni strošek v višini 115,90 EUR z DDV za TV-komunikator in 12,20 EUR z DDV za daljinec."

KTr1sk

Pripravnik
27. avg 2015
68
5
8
Tak rompompom pa nič to kar bi pričakovali, samo za telefone je novi app, bo še vedno deloval tudi siol tvin?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
Ni veliko debelejši, mislim, da ga boš brez težav dobil zadaj. Za obstoječe je cena boxa mislim da 29e.
Je pa v primerjavi z Telemachovim bolj napreden....

Ja sem našel, dobre 3 cm ima, tako da to ne bi bil problem. Pa tudi daljinec naj bi bolje lovil ker ni več IR, čeprav bi pa zgleda spet potreboval 2 daljinca (razen če imaš novejši tv).
Vidim da je tudi na androidu. Boš lahko nalagal tudi druge aplikacije?