Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Pa tethering je za doplačat samo pri opciji 10Gb. Za osnovne 3Gb te omejitve ni. Pa tudi povprečno ceno bi bilo dobro zračunat na obdobje 24 mesecev.
Telekom paket modri z dodatno telefonsko (vračunan popust 5€ na mesec): 1606,8€ v dveh letih
Telemach (izračunano po podatkih od zgoraj): 1591,44€ v dveh letih
Pa če smo še natančni, lahko pri Telekomu nabereš v dveh letih več kot 1600 točk zvestobe, za kar lahko uveljaviš še dodatnih 30€ popusta, s čim si pa že pod ceno Telemacha. Je pa res, da ima Telemach še HBO programe v shemi... ima pa zato Telekom večji upload pri internetu in več časovnega zamika. Torej ni vse črno/belo.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Sem hotel sklenit ta modri paket pri telekomu (kao vse v eni naročnini) in na prvi pogled zgleda vse okej, ampak pol pa začnem neki računat in primerjat s telemachom in ni lih najcenejši. Poleg tega me motita dodatna 2€ za možnost deljenja povezave in to da si vsaka dva mesca lahko komaj preklopim na hd mega shemo. Pri telemachu dobim za ta dnar 2 mobilni številki pa boljšo shemo (ki je ni treba preklapljat).
Zdaj nevem, saj se lepo sliši, da daš vse na eno naročnino pri telekomu, a je to daleč od tega, da bi bilo najcenej ali pa vsaj najboljše (kar je telekom včasih bil).
Spodaj je še izračun primerjave med telekomom in telemachem.
Če ne aktiviraš očitno ne gledaš in torej ne potrebuješ. Da pa je neumna komplikacija za tiste, kateri gledamo pa ti dam prav.Citat:
@Karakala, hvala tudi za to info. Torej samo klikneš okej in to je to? Zakaj pa ta brezvezna komplikacija? Da se manj ljudi spomni aktivirat po dveh mescih?
Če boš le hodil, zakaj bi potem sploh rabil internetCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Pa kje najdete čas še za gledanje TV???
Dokler bom lahko hodil, časa za TV zagotovo ne bom imel.
Moti pa me, ker vsi ponudniki dajejo ven akcije za trojček, četvorček, noben ponudnik pa nima nikoli akcije za enko(samo internet).
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Če ne aktiviraš očitno ne gledaš in torej ne potrebuješ. Da pa je neumna komplikacija za tiste, kateri gledamo pa ti dam prav.Citat:
@Karakala, hvala tudi za to info. Torej samo klikneš okej in to je to? Zakaj pa ta brezvezna komplikacija? Da se manj ljudi spomni aktivirat po dveh mescih?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Internet rabim, da lahko kaj preberem, da lahko kaj napišem, da lahko med potjo pošljem kak mms, da lahko pogledam vreme in se izognem kakšni nevihti,....
TV imamo pa itak po vsej državi brezplačno v DVB-Tju kar vsem običajnim gledalcem več kot zadošča.
Citat:
Glede HBO kanalov. Sem preveril pri telemachu, in so tudi v goldu za 50,50.